.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Unhappy Той заминава..

Така.. Имам сериозен приятел от няколко месеца.Много го обичам и той ме обича.Но той заминава за Германия след месец-два. Заминава с родителите си.Няма да е за дълго,но все пак няма да го има известно време.Някъде 4-5 месеца.
    Въпросът ми е какво да правя?!? Не мога да го карам да остане заради мен.А пък ме е страх от връзка от разстояние. Ами ако срещне друга. Чувала съм,че много трудно се поддържа връзка от разстояние

Там ще чука като луд гаранция
    Последно редактирано от UltraBlue : 01-12-2012 на 13:32

Супер фен Аватара на Irti
    Не е гаранция, но е възможно.

Чужденките са една голяма, сладка и друга страна на нещата..

100% Ще го направи повярвай..по добре го скъсай преди да те е наранил..но както искаш ако искаш си го дръж.

Banned Голям фен
    Зависи от него ние не го познаваме така че.. няма как да ти кажем какво ще стане.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от UltraBlue Виж мнението
    100% Ще го направи повярвай..по добре го скъсай преди да те е наранил..но както искаш ако искаш си го дръж.
    Ти пак стига 100% откаде знаеш ? да не патува в времето напред и да си видял какво се случва

Мъжа си е мъж щом е в друга държава и теб те няма...шанса е огромен.. ;(

огромен е, но не е задължително да го направи. Ако толкова те обича, ще седи мирно и ще чака теб.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Зависи си от хората. Ако е много влюбен, няма да ти изневери.

Много категорични изводи вадите без да познавате човека и да знаете какви са му разбиранията и как би постъпил.

Освен това е с родителите си. Едва ли пред тях ще води публичния дом на каишка.

Според мен пробвайте, вашето не е връзка от разстояние. Връзка от разстояние е няколко години да се виждате по за няколко месеца годишно, когато е във ваканция (примерно). Вашето е разделяне за 4-5 месеца и после се прибира. Ако нещата са наред - супер. Ако не са - приеми го за знак, че не е бил чак толкова хлътнал, колкото ти.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мерси за съветите

Ти казваш, че се притесняваш да няма друга. Гледай ти да не хванеш някой

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Може пък и да не го направи. Германия не се слави като страна с красив народ.Пък и ако не знае много много немския, няма да може да им приказва
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

anonymous708973
    Guest
    Има няколко варианта.
    1) Заедно сте през тия 4-5 месеца. Говорите си по скайп, липсвате си и т.н.
    2) Късате с идеята, че, когато той се върне и чувствата не са се променили, може да пробвате пак.
    3) Даваш му картбланш да прави, каквото си иска там, докато сте заедно.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Ако не знае немски шансът да забие нещо е минимален. Трябва да има поне едно средно ниво, че да му стигнат думите за зарибявка А и ти си го познаваш най-добре, ние в момента говорим наизуст, не знаем какво представлява момчето....

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Мисля, че нея не я интересува толкова дали той ще успее да забие нещо, колкото дали ще опита.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Мисля, че нея не я интересува толкова дали той ще успее да забие нещо, колкото дали ще опита.
    Което ние няма как да го знаем. Всъщност май само той го знае.
    Welcome to the Jungle...

Е, не се притеснявай за това сега. Ако те обича ( задай си този въпрос и помисли върху него ) няма да опита да сваля друга.
    Имате 1-2 месеца на разположение. Прекарайте това време заедно, зареди се с топлина за тези тежки месеци без него...
    Ако ще се чувстваш по - сигурна и уверена говори с него на тази тема. Не е нужно да питаш директно, просто му намекни нещо. х )

anonymous708973
    Guest
    Напротив, нека пита директно. Това засяга и двамата и ако връзката е сериозна, е проблем, който би следвало да бъде решен с разговор с партньора.

Супер фен Аватара на djipsito
    То на мъжете по принцип трябва да им се говори по същество, иначе не долавят правилно.. ;д
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    То на мъжете по принцип трябва да им се говори по същество, иначе не долавят правилно.. ;д

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Дам, може би защото сме се нагледали на прекалено много различни видове намеци и стилове поведение от женската част и вече малко трудно им хващаме края. Много актриси, много чудо.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Дам, може би защото сме се нагледали на прекалено много различни видове намеци и стилове поведение от женската част и вече малко трудно им хващаме края. Много актриси, много чудо.
    Всъщност сега чета една книга, която обеснява защо е така (тва, че трябва да ви се говори директно и в прав текст).. Много е добра, поне на мен ми харесва де ;д "Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния - Защо мъжете не чуват, а жените не могат да се ориентират по карта" (Честно, като чух заглавието ми се стори бая тъпо, ноо...)

Сори за спама, няма да разтягам локуми в тази тема, като имам време може да направя няколко теми с части от книгата (ако искате ) ;р
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

anonymous708973
    Guest
    Супер грабващо е заглавието :д

Мхм, като цяла улавянето на намеци от мъжка страна си е трудничко. Освен тези със сексуален подтекст - тях ги хващат като с радар :Д

не е нужно да се ебе там ... моят приятел също замина но той е мнг добър мнг мил и мрази изневери и подобни не е някой "играч" въпреки че мнг момичета му се лепят ... и съм сигурна че не е изневерявал защото познавах съквартиранта му .. а той ще ми каже повече на мен отколкото да държи негова тайна .. така че ако му имаш вяра говори с него и се разберете ако има и най-малкото съмнение по-добре се разделете за това време а после ако пак е същото се съберете
    If you can't be with the one who you love will you state with the one who loves you?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си