- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ХОРАААААААА ;S HEPL ;S ;X
Хейй (сън)) амм бившият ми каза на целият квартал, че съм му д*хала о–О (не е вярно) някфи съвети.. кво да направа? ;сс
И да кажеш, че не си - няма да ти повярват.
Кажи, че му е малък.
ПП. Омфг...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Щом ти си знаеш истината кво те ебе уе?Да си говорят! Като те е яд толкова,пусни и ти слух!
И да знаеш..Колкото повече отричаш,толкова по-зле
Главата горе и Да не Ти ПУКА!!
![]()
Ако се пънеш да отричаш ще изглежда все едно се опитваш да прикриеш нещо!..Може и да ти е малко трудно , ама си казваш истината каквато е тя (че не си му ..) веднъж и това е , който ти вярва , вярва ти !..![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Щом той лъже, излъжи и ти. Кажи, че би предпочела да се хвърлиш от мост пред това да го направиш още веднъж и изтърси нещо от сорта на "Дори китайците биха се чувствали значими, ако си ги мерят"... като не искаш мира, на ти секира. Това те съветвам.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Ти пусни слух, че му е малък..![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Е нали сте били гаджета. Какво странно има в това да правиш орална на гаджето си?
Не сте на 12, нали?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Зависи на колко сте години, ама ... ако сега някой тръгне да разправя на квартала какво правим в леглото, а не сме си лягали, никой няма да му повярва. Зависи какво мнение имат хората за теб, с какви момчета излизаш и т.н. Ако пък наистина сме си лягали, няма да се впечатля особено, понеже няма от какво да ме е срам. Ако го прави от чиста злоба вече, ще му обясня на висок глас как явно за него духането е няква привилегия, която не е получавал от бившите си и сега се хвали като петокласник, на който му е дошла спермата.
Вие на колко сте, викаш?
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
О М Ф Г! Незнам какво да кажа. Моя съвет е не му обръщай внимание. Да си приказва каквото иска. А ти ще разбереш кои са ти истинските приятели така. Които му повярват са глупаци![]()