.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

И на мен ми е кофти , че си некадърен и беден, но това е живота, хората - които ти правят живота по-лесен и по-хубав са с предимство, не мрънкалата.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Cyandreamer Виж мнението
    И на мен ми е кофти , че си некадърен и беден, но това е живота, хората - които ти правят живота по-лесен и по-хубав са с предимство, не мрънкалата.
    ако за теб това е живота, в такъв случай съгласен ли си да бъдеш преселен в такъв свят, в който всички там си играят на тарикати и боклуци, но по начин, по който тарикатите е възможно да бъдат само 20% от общото население, и какво ще стане в един момент, ако някой по-кадърен от теб ти открадне мястото на тарикат, а ти отпадайки от обществото на тарикатите станеш един от боклуците, за които никой не ги е еня?!, а кога е имало такъв човек, който да иска да страда от неприятни или най-малкото непоносими за него незгоди?!, Той Бог не гледа на лице, на Него не Му трябват духовни служители, които искат да се ползват с предимство, защото Бог е Любов, което значи че Бог приема за духовни служители само онези, които обичат безусловно, а не такива, които чакат възнаграждение

"Как стана блудница верният град(т.е. вярата), Който беше пълен с правосъдие! Правда обитаваше в него, а сега - убийци. Среброто(т.е. словото) ти стана шлак; Виното(т.е. благодатта) ти се смеси с вода(т.е. с неправда). Твоите князе(т.е. духовни служители) са бунтовници и съучастници на крадци(т.е. служители на запустението/разорението); Всеки от тях обича подаръци и тича след възнаграждения; Те не осъждат право(т.е. те не се грижат добре за) сирачето(т.е. за невярващите), Нито дохожда при тях делото на вдовицата(т.е. нито се грижат праведно за проблемните духовници/вярващи). Затова, казва Господ, Иеова на Силите, семогъщият Израилев(т.е. истинският Господ Бог): Ах! ще се облекча от противниците Си, И ще отдам възмездие на враговете Си;" Исая 1: 21-24,

"Внимавайте да не вършите делата на правдата си пред човеците, за да ви виждат; инак нямате награда при Отца си, Който е на небесата. И тъй, когато правиш милостиня, не тръби пред себе си, както правят лицемерите по синагогите и по улиците, за да бъдат похвалявани от човеците; истина ви казвам: Те са получили вече своята награда." Матей 6: 1-2
    Последно редактирано от npp : 01-13-2012 на 23:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си