- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Лошо ли постъпи Бойко Борисов като каза, че наредил на Цветанов да даде пържоли...
Бая е трудно да се сетиш... Наистина съм гледал много филми, но това не променя истината за фактите, които говоря. Първото е моя теория. Това, което казах за ДПС не е моя теория, а общоизвестен факт, който е бил ясен още от самото начало, но няма нищо незаконно в това да се създаде партия, така че никой нищо не може да направи по въпроса. Чувал съм някои неща от бивши политици на разговори, в които съм бил просто слушател, но не ми се спори с някви рандоми в някъв форум. Всеки си има глава на раменете, чете ми коментара, прекарва си го през призмата и решава доколко и кое е истина казаното от мен.
Герб не са китка, но за момента са най-приемливият вариант на фона на другите убитаци. Хора, мои познати, които нямат особено легални дела, ми се оплакват от различни краища на страната, че Бойко им прецаквал всичко и на мен това ми стига, за да гласувам за него. За да тръгне нагоре държавата, първо трябва да стане правова, в пълния смисъл на думата, и всички да си плащат данаците, като нелегалните дейности се сведат до минимум. Има силно развитие в тая насока, икономиката на макроикономическо ниво е стабилна, бавно вървим нагоре, колкото и оптимистично да изглежда. Има и много дупки в управлението. Това е факт. Истината е, че по-добър избор от ГЕРБ в момента не съществува, а всеки пълнолетен гражданин, който има претенции към управляващите трябва да гласува. Ако не си гласувал, нямаш право да се оплакваш. Ти позволяваш гласът ти да се саморазпредели и нямаш гражданска позиция. Доста фундаментални неща говоря и не знам дали всички ще ме разберат, но това е в основата на идеята за демокрация. Трябва да гласуваш.
Temet Nosce
벨야카