.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Избор..

Hybrid View

Ако може без да сме груби .. ? Аз просто исках помощ , имаше ли смисъл да ме нападаш !? Ясно е,че ще скъсаме, но искам по деликатен начин .. Мисля , че и на теб някога ти се е случвало да заставаш пред голям избор.. Не е ли така ??

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от xsunloverx Виж мнението
    Ако може без да сме груби .. ? Аз просто исках помощ , имаше ли смисъл да ме нападаш !? Ясно е,че ще скъсаме, но искам по деликатен начин .. Мисля , че и на теб някога ти се е случвало да заставаш пред голям избор.. Не е ли така ??
    Това към мен ли беше адресирано? Защото аз съм нямал ни най-малка идея да съм груб. Давам ти съвет.

Извинявай ако е излезло грешно.

По кое е ясно, че ще скъсате? По въпроса "Да скъсаме ли или не" в първия пост?

Цитирай Първоначално написано от Godzilla Виж мнението
    Това към мен ли беше адресирано? Защото аз съм нямал ни най-малка идея да съм груб. Давам ти съвет.

Извинявай ако е излезло грешно.

По кое е ясно, че ще скъсате? По въпроса "Да скъсаме ли или не" в първия пост?
    М не не беше за теб а за TheBeliever .. Та стана ми ясно ,че ще скъсаме по коментарите на поста .. Както всички казвате няма смисъл да се мъчим повече..

Фен
    Град
    Plovdiv
    Не бих нарекъл 1 седмица връзка - мъчение.

Най-лесно скъсване - кажи му, че ЗА МОМЕНТА не си готова и за в БЪДЕЩЕ не се знае. Но тва е най-лесно за теб, защото той ще се чуди и мае и ще му е много по-тежко.
    Най-удачно скъсване - кажи му, че просто не се получават нещата и е по-добре да ги прекратите в зародиш, докато не е станало твърде късно.

А такава любов дето се заражда за 1 седмица - не ти трябва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си