.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Hybrid View

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    Concussion има голяма вероятност да е сънувал нещо... Честно да споделя тук, щом съм кръстен, значи съм християнин, да ви кажа, иска ми се да вярвам, да съм вярващ, но клоня много към атеист, макар че искам да вярвам, но някак си нещо не ми позволява да го направя... иска ми се да има живот след смъртта, не мога да си представя да не съществувам.... макар че не вярвам, че има, се надявам...
    Не е сънувал, всичко е било напълно реалистично, а и е видял свои роднини и на двете места, не знам какво е точно, но няма как да е било сън. А за това където казваш че щом си кръстен, значи си християнин - не е точно така, щом клониш към атеист и не си вярващ, тогава какъв християнин си? Аз също съм кръстена но не съм християнка. Някои от най-видните атеисти тук са кръстени, това прави ли ги християни? Не се заяждам, само казвам. А щом не можеш да вярваш, недей да се мъчиш, слушай сърцето си, не се мъчи да вярваш в нещо по шаблон.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Не е сънувал, всичко е било напълно реалистично, а и е видял свои роднини и на двете места, не знам какво е точно, но няма как да е било сън. А за това където казваш че щом си кръстен, значи си християнин - не е точно така, щом клониш към атеист и не си вярващ, тогава какъв християнин си? Аз също съм кръстена но не съм християнка. Някои от най-видните атеисти тук са кръстени, това прави ли ги християни? Не се заяждам, само казвам. А щом не можеш да вярваш, недей да се мъчиш, слушай сърцето си, не се мъчи да вярваш в нещо по шаблон.
    всеки вярва в нещо..
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си