.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Earth...
    Математиката в даскало е толкова лесна че няма какво точно да е трудно... Да не говориме че е единствения предмет в който не трябва да четеш 20 страници с блабла на ден което я прави пъти по интересна от всичко друго...

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Математиката в даскало е толкова лесна че няма какво точно да е трудно... Да не говориме че е единствения предмет в който не трябва да четеш 20 страници с блабла на ден което я прави пъти по интересна от всичко друго...

Не знам човек за теб.. но на мен ми е адски лесно днес да науча пет урока отколкото задачи..

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Лол 9-ти клас .. най-лесната година.. математиката тогава е супер лесна.. честно казано и аз не я разбрах в девети клас докато не ми я обясни някой, който не е учител, който се занимава само с мене.. не с още 27 ученика.. потърси някой приятел който я разбира, който ще ти отдели нужното внимание, колкото и време да отнеме и колкото и повтаряне.. и си сядай на задника да се опитваш да решаваш, защото ако в девети клас ти е трудно другата година простоооо не те виждам.. а да и не се плаши за това какви уроци идват.. по-лесни са от първия срок, дори са приятни..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си