.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен Аватара на kantonecApetur4

Силна болка в ръцете.

Здравейте! Аз съм момче на 16 години.Проблемът ми е, че от 3 години вече изпитвам "тъпа" болка от време на време в областта на китките, пред мишниците, лактите и рамене.Болката е много не поносима имало е и нощи в които не съм спал заради болката.Докторите казват че е от бързия растеж (близо 190см. съм)-ама как така 3 години!? Ям много сирене, кашкавал, мляко, плодове, зеленчуци, ориз, риба и т.н. Тренирам ръгби, от време на време играя футбол, ходя на фитнес, тичам, не пия ,не пуша. Чудя се някой може ли да ми помогне да се справя с не приятната болка.

Единият вариант е бързият растеж, а другият може би ги преуморяваш с ходенето на фитнес и на друг спорт едновременно.

Не не е от спорта и фитнеса 100% съм убеден.Има друго, че един семеен приятел доктор ми каза че може и артрит да е. Не знам какво ли не опитах няма управия. :X

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Да те погледне ревматолог.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Да те погледне ревматолог.

Направление от личния лекар ли трябва да взема за ревматолог?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си