- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения.
![]()
Последното си заслужава всеки лев!![]()
[QUOTE![]()
Последното си заслужава всеки лев![/QUOTE]
Какво е това,колко струва и откъде е?
^ Много е як <3 С удоволствие бих се разолрила за парфюми
Може ли да споделиш как е очната линия?
Жълтото.
Последно редактирано от PullMeCloser : 01-14-2012 на 18:32
Everything changes, but beauty remains ...
^Не съм я изпробвала още.Надявам се да е хубава,че с този парфюм 17 лв трудно ми се откъснаха от сърцето.![]()
Може ли да споделиш как е,след като я изпробваш?
Карай, и без снимка ще мина! Мерси. Просто аз съм пробвала такива очни линии, които са като писалки и никога не са достатъчно наситени, а много ми драскат на клепача.![]()
PullMeCloser, пробвала ли си очна линия на Есенс? Струва 5 лв. Не знам дали държиш да дадеш 3 пъти повече, за да е на Максфактор, но според мен няма смисъл, след като тая на Есенс е уникална, меко казано.
Не съм, имам на Есенс гел очна линия, но си изгубих четката(!!!) и другата течна Лореалска я забравих някъде и в момента съм без. Не държа на марката, само искам да е наситен цвят. Коя точно на Есенс?
Страхотна е-наситен цвят и не мърда цял ден. Ако не можеш да си я нанесеш както трябва-няма да ти хареса, да, но при мен се получава наситен цвят и идеална линия.
^Уверявам те, че проблема не е в мен, имам страхотни гел линии, които нанасям без проблем.
Честно казано вече не помня точно защо не ми харесваше, но още я пазя. Като имам време ще я тествам отново.
Последно редактирано от Poivre : 01-15-2012 на 20:32
Момичета някоя купувала ли си е спрей за обем? Набутах се с един и не върши никаква работа.. В мен ли е грешката?
Аз използвам водоустойчивата, тя е със синя капачка.