.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Самотник

Hybrid View

Всичко се дължи на факта, че си преживял ужасни неща, които като нищо са способни да увредят една детска психика. Така че, с оглед на преживяното, никак не е необичайно в момента да си затворен и несоциален. Ако имаш възможност, консултирай се с психолог, ще ти помогне да не живееш с лошите спомени и да продължиш напред като нормален човек. Ако нямаш такава възможност- времето лекува !!! Но при всички случаи, най-важното е вече покрай теб да не се случват подобни травмиращи неща. Друго не мога да те съветвам, тъй като аз самият не съм достатъчно компетентен, не се срамувай да потърсиш помощта на психолог. Бъди силен !!!

Мина доста време от тези случки така че вече не е толкова гадно,но и те в момента адски много ми помагат да мисля като по - зрял човек,но просто не съм толкова контактен.Не съм за психолог,тези неща просто ме направиха по - силен психически макар че бих предпочел изобщо да не се бяха случвали,ама съдба никой не си избира родителите.Ще се опитам да съм по - отворен към хората,би трябвало да се получи

Цитирай Първоначално написано от Ares Виж мнението
    Всичко се дължи на факта, че си преживял ужасни неща, които като нищо са способни да увредят една детска психика. Така че, с оглед на преживяното, никак не е необичайно в момента да си затворен и несоциален. Ако имаш възможност, консултирай се с психолог, ще ти помогне да не живееш с лошите спомени и да продължиш напред като нормален човек. Ако нямаш такава възможност- времето лекува !!! Но при всички случаи, най-важното е вече покрай теб да не се случват подобни травмиращи неща. Друго не мога да те съветвам, тъй като аз самият не съм достатъчно компетентен, не се срамувай да потърсиш помощта на психолог. Бъди силен !!!
    +1 ^^ Подкрепям

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си