.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3315

Hybrid View

nach so..

и се очаква да разбера нещо?
    Последно редактирано от BrainlessROCKBABY : 01-16-2012 на 15:55
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY Виж мнението
    nach so..
    Na so*

Извадила си късмет с учителката. В някои училища няма да ти ги поправят/рецензират контролните, а и жената очевидно си разбира от предмета.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен
    ^ Така е, при нас направо се тегли чертата - никой няма да ти пише защо с думи, да ти описва решението на задачата или да ти поправя изчислителните грешки.

Ето и от мен две интересни случки по математика:

Изучаваме ротационни тела, господинът ни обяснява видовете сечения. Решава да ни препита какви фигури ще се получат при еди-какво-си сечение. Ние, обаче, не се ориентираме правилно. Тук-таме отговаряме правилно. При пореден грешен отговор от съученик даскалът избухва:

-Абе, ТИ, като си режеш салам и го разрежеш посредата каква виждаш ?! (това след въпрос за цилиндър)
    - Ааааааааа, кръъъг ! - отговаря съученикът ми xD

Минава известно време, вече сме много оборотни, няколко човека отговаряме правилно на всеки въпрос и учителят има едно изражение тип "faith in humanity restored". Решава да ни зададе последен въпрос (разглеждаме прав конус, уж) и ни пита какво ще се получи, ако триъгълника се завърти около основата си.

И почват да валят тъпотии (един през друг):

Ученик : - Пирамида ?
    Ученик : - Цилиндър ?
    Ученик : - Квадрат ?
    Ученик : - Кръг ?
    Ученик : - Окръжност ?
    *Учителят през това време клати отрицателно глава*
    Ученик: Е, то не останах фигури !
    Ученик: Елипса ! (бях говорили преди това и за елипса)
    ... (тука се изброяват и повтарят още работи)
    Аз: Нещо като ромб ?!
    Ученик1 (към мен): Да бе, само ромб ще да е !

След известно време ...
    Ученик1: ТРАПЕЕЕЦЦ !!! - боен вик, защото кажи-речи е едно от малкото неспоменати неща
    Аз (към него): Може, да не е е ромб, ама звучи много по-правдоподобно от твоят трапец ! Трапец ...

Господинът: *въздишка* и с някаква разочарована физиономия казва нещо от сорта на :
    - Два конуса с обща основа ще се получат ! Представете си едно от онези *прави едно въртеливо движение с палеца и показалеца* - и среща едни очудени погледни
    Аз: Пумпал ?
    - Да.

*целият клас избухва в смях*
    Последно редактирано от LoupGarrou : 02-16-2012 на 18:27

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си