.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

online дневник?

спомням си,че имаше такава тема,но не мога да я намеря нещо. :/
    таа..някой ще ми каже ли някой добър онлайн дневник,който може да се заключва,да не го виждат другите потребители и има много възможности за дизайн и тнт. (:
    .Friday nights are always the same in this town.
    I'm looking up, but I'm feeling kind of down.
    So I'll light this cigarette and smoke the night away,
    And I'll hope that saturday will be the day
    When everything feels okay

Че ти е online като никой няма да ти го гледа.
    Има програмки в интернет които имитират тези дневници,но не са online.

Град
    София
    Efficient Diary. Трябва да си го дръпнеш на компа. Аз преди го използвах. Ааа, и можеш зда си сложиш парола. Даже има и емотиконки :P

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    стана ми интересно може ли повече инфо и от къде може да се дръпне?
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Град
    София
    Пишеш Efficient Diary Download в Гугъл и отваряш първото което ти излиза Няма да давам линк, да не правя реклама Иначе много лесно се работи с дневничето

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от SunnySmile1313
    Пишеш Efficient Diary Download в Гугъл и отваряш първото което ти излиза Няма да давам линк, да не правя реклама Иначе много лесно се работи с дневничето
    Изтеглих го и много ми хареса, само че първия линк има за теглене, но безплатната версия е само пробна и е за 30 дни. Ти от там ли го тегли?
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от SunnySmile1313
    Изтеглих го и много ми хареса, само че първия линк има за теглене, но безплатната версия е само пробна и е за 30 дни. Ти от там ли го тегли?
    От там го изтеглих и си беше без срок Ако искаш мога да ти го пратя по скайп примерно, мисля че няма да е робна версия, но не съм сигурна

Град
    София
    Хей хораа Дневничето ми се бъгна и се оразрових в нета за друго. Намерих 2, които мисля, че не са пробни версии. Едното е онлайн и мисля, че нямаше нужда да се тегли (не съм си ги сваляла, нито съм се регнала, нета ми нещо е много зле )
    http://www.my-diary.org/
    ^онлайн, с възможност за лично и публично дневниче
    http://www.brothersoft.com/diary-book-18982.html
    ^ с теглене, надявам се да не е пробна версия
    Надявам се да съм помогнала

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Съжалявам, че пиша в стара тема, но сега си изтеглих Efficient Diary... но възникна проблем с езика, като натисна български ми се появяват навсякъде въпроси.... Лол, помощ... само тоя дневник ми харесва..

Lightbulb

Цитирай Първоначално написано от ROFLWTF Виж мнението
    Съжалявам, че пиша в стара тема, но сега си изтеглих Efficient Diary... но възникна проблем с езика, като натисна български ми се появяват навсякъде въпроси.... Лол, помощ... само тоя дневник ми харесва..
    Пробвай следния начин: Control Panel >> Region and Language >> Administrative >> Change system locale... >> Bulgaria. След това рестартирай компютъра. Би трябвало да оправи проблема с въпросителните знаци, въпреки че не съм 100% сигурен.

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Цитирай Първоначално написано от MartinWesker Виж мнението
    Пробвай следния начин: Control Panel >> Region and Language >> Administrative >> Change system locale... >> Bulgaria. След това рестартирай компютъра. Би трябвало да оправи проблема с въпросителните знаци, въпреки че не съм 100% сигурен.
    Мерси, стана! )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си