Цитирай Първоначално написано от kamenski88 Виж мнението
Хаха, колко си зле! Трабант са по-скоро българките. И далеч не са само англичанки, германки, американки. Има и други държави ако не знаеш! Иначе българските жени най-много до Опел го докарват. Какви Бентлита те гонят, като БГ е една огрухана, долна и мизерна, изостанала провинция на Европа?
Пообиколил съм, видял съм и съм направил извод за себе си. Не казвам, че няма изключения от чужденките, но като процент българките са много по-красиви, в пъти повече. Имал съм досег до германки,италианки, испанки, рускини, шведки, американки, корейки, японки, китайки, туркини(кой не е..), унгарки, австрийки, англичанки, румънки, сръбкини, виетнамки, арабки и кви ли не. И не си говорим за актриси, които са избирани с конкурс, а за най-нормални средностатистически момичета и жени. Българките са най-добри. Може да са всякакви и процентът на боклуците да е голям, но като си говорим за външност, чужденките могат да си ебат майката. Дори в един Слънчев бряг да отидеш ще веднага ще различиш грозните германки, например. Бели като платно с червени бузи и странни муцуни, рядко с хубави тела и дори русата коса и сините им очи не ги правят хубави.

Може да е долна провинция на Европа, но гените тва не ги интересува. А тва, че съм зле... по-бих се притеснил, ако такъв като теб ми каже, че съм готин.