- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос за компания
Ако съм на теб и на първа среща си домъкне приятелки ще си тръгна. За кво да си хабя времето? Толкова се притеснява от това да излезе с мен, че си вика приятелки за морална подкрепа? Като дойде време да й го вкарам ще си викне приятелките да я държат за ръка ли? Затова винаги истимаро съм предупреждавал преди срещите, за да не стане 'грешка'.
Temet Nosce
벨야카
Това беше преди около година не се сещам точно, и така и направих тръгнах си и теглих една майна защото се ядосах много.Тази ситуация се случи на 2 или 3 пъти, казваше идвам сама и довтасва с няколко кранти, като обещаваше за следващия път да дойде сама.Накрая и казах плащай си сама сметката и си еби майката и си тръгнах (като я черпих всеки път и я возих насам натам а тя флиртуваше).После ме търсиха в скайп и по телефона но отхвърлях повикванията.И не съм казал перчене , а скрито носене, но забелязвам че някои хора се спичат та затова но няма много логика все пак е настина посред ден и т.н. Просто не мога да си го обясня и сега даже.3 пъти довтаса с 3 различни пачи, а аз не съм длъжен да плащам и на тях мамка му.Вече съм по резервиран и като видя подобно нещо измислям причина да си офейкам , под претекст че ме викат спешно и си заминавам веднага.
Последно редактирано от vovka : 01-18-2012 на 11:35