- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за нещо в мъжете, което ви привлича
Съгласен съм със SisiStrange, а тоя глупав wutthefuck чак дрънка!Такива смешковци в моя град (Видин) не ги обичаме ама хич.
Както и да е - за съжаление в последните години е на мода мъжът да е тъп, мускулест и да го играе мутра за внушение, а мацката до него да е облечена като фолк певица.
Аз мога да се държа възпитано, мога да съм и простак. Когато съм простак, повече ме харесват. Когато се държа свестно, съм на сухо.
Какво имаш предвид под "когато съм простак", дай някъф пример де да зн...
Лелее, какъв пример.
Чакай малко. Ти абсолютно не си длъжен да отстъпваш мястото си на непознато момиче. Не е възрастна жена, да си е направила сметката, като тръгва на токчета.
Това, че се държите като простаци, не значи, че това е причината да ви харесват момичетата, нито пък значи, че е "правилното" държание. Просто алтернативата на просташкото държание в повечето случаи се оказва изнеженост и гъзолизане. D1esel коментираше в една друга тема, че като много се говорят/показват определени неща, губят смисъла си (сега е редно да вметна, че в контекста на другата тема не съм съгласен с него). Е, ако е така, комплиментите и жестовете без повод нямат ли същия ефект? Като повтаряш на едно момиче, колко е красиво, неповторимо, единствено, умно, вършиш й работата, слушаш я постоянно, прощаваш й постоянно; единствено се изявяваш като подмазвач, лицемер и страхливец (не смеещ да покаже позицията си).
Повтаряй на момичето си от понеделник до петък, че е безкрайно умна, и в събота като си вземе изпита по вариационни принципи в банаховите пространства, пак ще й изтърсиш същото. Хем си й най-близкия човек, хем ще остане с впечатлението, че не оценяваш това, което прави. Като срещне Петко простака, който един комплимент не й прави, стига да й привлече интереса с поведението си (и евентуално външния вид), което означава да го помисли за човек с важащо мнение, ще почне да се бори да получи похвала от него. Един комплимент, но ще значи много, защото се е борила за него.
Има вариант Петко да е абсолютен тъпанар, тоест да не оценява другите изобщо, защото егото му е прекалено голямо, за да приеме, че и другите хора може да са стойностни. Такъв човек не би направил комплимент или жест на една жена, когато тя го заслужава. От женска гледна точка това не е привлекателна, от моя гледна точка в повечето случаи е инфантилно. Но мацката няма как да разбере веднага това, а и е нужно време, за да го усети, че е "простак". Докато се случи това, тя може да е преспала 1-2 пъти с него, а нежните момченца вече са в дълбока депресия и се чудят, защо напомпаните батковци обират яките каки.
Изводът е, че можеш да си запазиш възпитанието - да отваряш врати, да държиш палта, да изпращаш приятелки, да ги черпиш по заведения и т.н. Въпроса е да й обръщаш внимание, когато си го е заслужила и да не одобряваш лошото й поведение. Можеш да й дадеш път, когато влизате в заведението и да се почувства специална, а можеш и да го направиш така, че да си личи, че е единствено от добри обноски и няма нищо общо със самата нея. Тоест, нищо ти не пречи да си възпитан.
Всичко звучи като пъклен план и прекалено изкуствено. Щеше да е така, ако ги правиш нещата с цел да й влезеш в гащите, което е жалко. Ако поведението е подсъзнателно, мотивирано от моралните ти принципи, вече историята е съвсем друга. А "успехите" са само следствие/бонус.
Вече май звучи логично, че на една жена трябва да й се обръща внимание. Темата, разбира се, не се изчерпва само с едното внимание, но коментарите за простаците и вървежността провокираха написването на това мнение.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами имаше една поговорка, която гласеше "Хубавите ябълки, свинете ги ядат" и съм склонна да вярвам в нея. И аз се чудя момичетата какво харсват на разни селски тарикатчета или тотално комплексирани момченца, които се правят на големите отворковци... Не знам... гледам ги навсякъде и им се чудя на акъла...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Май имате впредвид ''being cock and funny'' , т.е. арогантен но подправено със доза смях 50/50.
Тва е в основата на всички книги тип социална психология отнасяща се към dating,срещи,свалки и т.н.
Путките да мрът
Има разлика между лека арогантност и чувство за хумор, и пълна селяния.
Също има голямо значение какво разбира човек под "арогантност".
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Точно това е,cocky незнам как би трябвало да се преведе на български език.
нвм,
cocky 984 up, 285 down
Thinking too highly of yourself. *Its ok to be cocky if you're the shiznit, though.
не е арогантен![]()
Путките да мрът
Аз ненавиждам грубяните, точно тези, които се правят на мъжкари.. Общо казано - мутрите. Не обичам и много лигави, сладникави, с подход "Да мило"/"Веднага мило"... Златната среда си е най-добре. Друг е въпросът, че на подсъзнателно ниво жените тръгват да гонят онзи, които ги е отблъснал (не говоря да се държиш като простак) А това да се държиш просташки пред жена няма да я спечели, най-ммного да си изкараш шамар в лицето; въпрос на възпитание...
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Знам за това, очевидно е. Питах за този аспект, който описах и изглежда различен.
Само че когато писах темата, грешката ми беше, че бях решил, че значителна част от момичетата се привличат от това - след като преразгледах хипотезите си стигнах до извода, че наистина е напълно възможно това да го има само при малко от тях.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Просто един мъж трябва да втълпи на жената, че дори и с космат гъз, той все пак би й правил орална любов... Тогава тя ще е негова ФОРЕВА!!!
"Аз мога да се държа възпитано, мога да съм и простак. Когато съм простак, повече ме харесват. Когато се държа свестно, съм на сухо."
Това е напълно валидно, но само ако общуваш с хора между 15-21.
В ДНЕШНО ВРЕМЕ: КОЛКОТО СИ ПО-ВУЛГАРЕН=ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЩЕ Е*ЕШ.. : ))
АКО ИСКАТЕ ДА ИМАТЕ И ВИЕ СУПЕР ЯКО МОМИЧЕ,ПРОСТО БЪДЕТЕ ПЪЛЕН ОЛИГОФРЕН ИЛИ СЕЛЯНДУР.. ЗА ЖАЛОСТ ТОВА ХАРЕСВАТ В ДНЕШНО ВРЕМЕ МОМИЧЕТАТА.. ЗА ТОВА ДЕГРАДИРА И НАШАТА ДЪРЖАВА И ЗАТОВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ!!
Това, че си селяндур не означава, че ще ебеш всички. Аз пък познавам доста олигофрени, които като седнат на маса с още 10 коча и 3-4 женски, които познават от години, са най-големите, но като се стигне дотам, че да трябва да свали някоя, която не познава толкова добре, се насира. Барометърът на простотията не е реципрочен на барометъра на успяваемостта с жените. Много по-важно е да си уверен, да имаш подход, да не си отчаян, да харесваш себе си, да имаш изисквания.
Същото е като при пеенето. Колкото по-голям диапазон ти има гласът, толкова по-добър певец си. Ако показваш интелигентност в едни ситуации и си простак в други, е перфектна среда. Трябва да знаеш кога как да се държиш и да можеш да бъдеш всякакъв. Да може да се очаква всичко от теб. Така е по-интересно, както за теб, така и за момичето. Еднообразието убива. Интересно е да се разговаря в някои моменти на сериозни теми като Световните войни, Студената война, Световният глад, смисълът на живота, религии, вярвания, политика и тн. , а в други да се бъзикаш, да си по-несериозен, да разсмиваш и да си забавен. Да можеш да идеш да се напиеш с приятели и да вършите простащини цяла вечер и на другия ден да идеш костюмиран на публично събитие, което изисква да си сериозен. Най-важното е, без значение от ситуацията, да ти се проявяват константните черти от характера и енергията, която излъчваш, които те дефинират като уникален човек, а не да ги потискаш. Не знам в момента дали се изказвам правилно, че ми се спи и не ми се пише повече. Дано някой е фанал идеята.
От тук г/д само Chacho знае за какво става въпрос. Масата сте такива глупендри, че нямам думи.
Temet Nosce
벨야카
Съгласен съм с umri.
Ще дам примери от 2те крайности:
Забивал съм момичета държейки се като пълен простак и джентълмен.
Идеята е да прецениш момичето, да намериш правилния подход.
Коментари от типа "ако имах пари тая колко щях да я е'ба, тая се кефи на некви глупаци и селяндури" означават, че човека не си вярва, няма достатъчно самочувствие и си намира оправдания. Да, вярно има и някои патологични случаи, но в момента не говорим за това. ;d