.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Супер фен Аватара на djipsito
    Много ясно, че и тя има вина. Вече си я представям как истерясва след всяко твое излизане, само щото не е достатъчно сигурна в себе си и си мисли, че бившата ти ще те отмъкне под носа й..

Продължава да те търси, защото още има чувства към теб. Тази нейната връзка сигурно е един правеж, с който да ти покаже, че уж е продължила напред, ама се вижда, че не е. И като скъсат с тоя ще ти реве сигурно и ще ти се оплаква от него. Сигурно иска да чуе от теб признания, изляния, може да иска да направиш нещо "сладко и романтично" за нея, за да й се докажеш. Въпроса е струва ли си.

Моето мнение е да я оставиш да си троши главата. Ти продължи напред и стига си се занимавал с бивши. Там където си плюл, недей да ближеш после.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Много ясно, че и тя има вина. Вече си я представям как истерясва след всяко твое излизане, само щото не е достатъчно сигурна в себе си и си мисли, че бившата ти ще те отмъкне под носа й..

Продължава да те търси, защото още има чувства към теб. Тази нейната връзка сигурно е един правеж, с който да ти покаже, че уж е продължила напред, ама се вижда, че не е. И като скъсат с тоя ще ти реве сигурно и ще ти се оплаква от него. Сигурно иска да чуе от теб признания, изляния, може да иска да направиш нещо "сладко и романтично" за нея, за да й се докажеш. Въпроса е струва ли си.

Моето мнение е да я оставиш да си троши главата. Ти продължи напред и стига си се занимавал с бивши. Там където си плюл, недей да ближеш после.
    Горе долу... така беше. Имаше и право на моменти, защото моите реакции не бяха адекватни, но не беше нужно.

И аз така си мислех, но ме обърква надменното ѝ на моменти поведение. В единия момент се държи по един начин, в другия момент направо ми иде да ѝ отскубна косата. Нагла и надменна.

Аз признания, излеяния и романтични жестове не спрях да правя за тоя период. Не съм правил всеки ден, за да не досаждам, но когато ми се отдаваше възможност съм го правел.

За мен си струва, защото аз осъзнавам вината си и знам как можеше да е по-добре ако бях постъпил по-разумно. Но определено не бих отворил врата ако се затича към мен. Не и докато не покаже, че иска да е с мен.

За сега няма да я търся пък не знам какво ще стане...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си