.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 84

Hybrid View

Супер фен Аватара на Irti
    Ей, мислех си, че си забравила темата и няма да отговориш, а очаквах твой отговор.

Хубави работи написа. Тоя шоколад.. какво му слагат вътре.. и гаден да е... щом е шоколад рулира.

Инак да отворим тема в темата. След десет години, ако мъжа с който ходиш ти предложи брак, как си го представяш и как искаш да е и как би трябвало да е според теб? И покрива ли се това, което искаш с филмите?

Прасни един от твоите хубави коментари и избий рибата.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Ей, мислех си, че си забравила темата и няма да отговориш, а очаквах твой отговор.

Хубави работи написа. Тоя шоколад.. какво му слагат вътре.. и гаден да е... щом е шоколад рулира.

Инак да отворим тема в темата. След десет години, ако мъжа с който ходиш ти предложи брак, как си го представяш и как искаш да е и как би трябвало да е според теб? И покрива ли се това, което искаш с филмите?

Давай, бейби, прасни един от твоите хубави коментари и избий рибата. С теб сме !!!!!!!
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението

Тц, аз съм сноб по отношение на шоколада :д Ям само хубав шоколад, голям порок ми е... Като бях в Германия, по случайност видях как се прави Линдт - ония уникааални топченца от млечен шоколад, които се топят в устата - и след това влязох в гифт шопа. На излизане бях с олекнал портфейл :д
    По другия въпрос - провери си личните, че ако оспяма още една тема, ще изям банана :д

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тц, аз съм сноб по отношение на шоколада :д Ям само хубав шоколад, голям порок ми е... Като бях в Германия, по случайност видях как се прави Линдт - ония уникааални топченца от млечен шоколад, които се топят в устата - и след това влязох в гифт шопа. На излизане бях с олекнал портфейл :д
    По другия въпрос - провери си личните, че ако оспяма още една тема, ще изям банана :д
    Отворих ги, ама явно още един проблем се показа и нямам нови лични съобщения.. или нещо не си го пратила?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си