- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ексхибиционизъм
Офф, дълго се чудех къде да постна тая тема... но тва... ако мога да го нарека явление се счита за болест. Ужасно е, вчера попаднах на такъв в рейса, стресирана съм ужасно. Някой имал ли е такива случки, почнах да си мисля, че само на мен ми се случват от тоя сорт неща...........................
Знам че не са опасни, но... вчера помислих, че ме преследва, бати ужаса... пък и ако видиш такъв първото, което ще си помислиш, няма да е: Спокойно, няма да ти направи нищо, а КАКВО ПО ДЯВОлите!!
В този студ?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Даа, да не повярва човек. Някъв старец застава до мене, но не ми прави впечатление (въпреки че трябваше да се досетя, щот беше странно обърнат към мен.) и само като посягам за телефона си от джоба на якето виждам че нещо стърчи от панталоните му, пфтттттттттт. чак в 1 заспах...и се чудя как не съм извикала, моментално се ометох до дтругия край на трамвая (беше ужасно препълнен, не знам... тои е някъв психар). И на сл спирка излязох след което се обръщам и виждам някъв старец ми се усмихва (но не знам той ли е, не му видях на психара якето) и бягам докато не се скрия в някъв супермаркет.... ужас...
и четох, че и дори мъжете, които имат и нормален семеен живот, навън се подвизават като таква. Мисля, че започнах да се отвращавам от мъжете... въпреки че не е правилно. Не знамСтрах ме е ...
Последно редактирано от ROFLWTF : 01-19-2012 на 09:14
Успокой се! Жалкото е, че много млади мъже преждевременно се изхабяват и прибягват до стимуланти, а такива старци и откачалки нямат нужда...![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Да ти имам проблемите.На някакъв сенилен старец му изпаднал чепа от потурите и нашата още малко ще почне да пищи за националната гвардия.
Пенис е,няма да те ухапе,свиквай.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Тея хора изпитват удоволствие само когато си го покажат на малки дечица които видимо ги е страх. Ако често ти се случва да те плаши така, кажи на учителка, родителка, каквото се сетиш
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
СЛучи ми се веднъж в Пловдив, но ни бяха инструктирали при такива ситуации да не се впечатляваме, а напротив , да го обидим например.Беше доста странно , но пък виковете и писъците им харесват и подхранват егото им.
maDamn
Мацка, успокой се, това че си видяла такъв, не значи че всички мъже са така. И на мен ми се е случвало и е много гадно... един път баш в центъра посред бял ден... аз запазих самообладание и се направих че не съм видяла нищо.
На майката на най-добрата ми фр една сутрин си вървяла жената за работа и минавала през Южния парк и както си върви някво момче вика след нея "госпожо, госпожо" и тя се обръща като мисли, че сиг ще я пита нещо или нз и като се обърнала човека си се самозадоволявал и очевидно искал тя да го види...
Явно има много такива хора...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
аз редовно обикалям републиканската пътна мрежа с развят байрак и облечен с ямурлука, с който прадядо ми се е оженил
естествено съм вмирисан на пикня и кисело зеле през цялото това време
намирам факта, че ми става когато непълнолетни крещят, когато видят чепа ми
как да ви помогна?
кое точно правило наруших?
извинявам се чистосърдечно от свое име и от името на цялото си семейство, както и от името на фирмата, която представлявам
нарушаваш правилата и наклаждаш омраза срещу мен