.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Моят съвет е да се поспреш за известно време. Още си под влиянието на последната си сериозна връзка, не си наясно със себе си и това скачане от момче на момче на помага въобще. Дай си време, без гаджета, без обещания и уговорки. Излизай с приятелки, съсредоточи се върху работата/учението си, развивай се и не насилвай нещата. Научи се да си щастлива сама със себе си и не започвай връзка преди да си напълно сигурна какво искаш и какво си готова да дадеш в замяна.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Да,но не желая да бъда сама ) Това ме побърква постоянно си търся занимание когато съм сама.Постоянно излизам кафета,дискотеки чудя се само как да не си седя във вкъщи.. Не работя ,студентка съм ама съм задочно така,че .. Искам да изпитам нещо и момчетата ми помагат .Не говоря за секс не спя въобще с момчетата с които ходя или излизам ,трябва да си го заслужат ,а повечето няма шанс да стигнат до там ..

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Научи се да си щастлива сама със себе си и не започвай връзка преди да си напълно сигурна какво искаш и какво си готова да дадеш в замяна.
    Супер съм съгласна с тoва.
    Като попаднеш на момче, което да ти привлече и задържи наистина интереса, ше забравиш и за бившия, и за прелитането от цвят на цвят. Но не насилвай нещата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си