.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    А останалото, което съм написал? За него нямаш ли отговор? ИЛи прочете само първото изречение и ти стана ясно какво пише нататък ?
    Вие нещо не сте май - наясно с йерархията.

Модераторите имат контрол само над форума и по - точно, следенето за спазването на правилата в него. Нито взимаме участие в управлението на сайта, дизайна му и други тем подобни. За техническата част си има хора, които си работят отделно.

Така че не ми викай, с каквото мога да ти помогна съм ти помогнал, другото не зависи от мен. Повечето бъгове се знаят, и ще бъдат оправени, не мисли че си открил топлата вода.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Вие нещо не сте май - наясно с йерархията.

Модераторите имат контрол само над форума и по - точно, следенето за спазването на правилата в него. Нито взимаме участие в управлението на сайта, дизайна му и други тем подобни. За техническата част си има хора, които си работят отделно.

Така че не ми викай, с каквото мога да ти помогна съм ти помогнал, другото не зависи от мен. Повечето бъгове се знаят, и ще бъдат оправени, не мисли че си открил топлата вода.
    Хубу ние както винаги потребителите ще си чакаме, някои хора дет викаш " За техническата част " да им стане кефа.

П.П.Аз не мога да спя спокойно, като знам, че има нещо нередно в сайта ми. За вас не знам...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си