- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за св. Валентина
Здравейте хорицадай те някакви готини идеи за подаръчета за св. Валентин.
Писана ми от балони и сърчица! Човекът до мен е много специален и искам нещо наистина оригинално!
Като за начало межеше да споменеш дали човекът до теб е от мъжки или от женски пол.
Именният ден е личен празник.
Цялата работа с любовта и връзките е отделно. Не ги смесвай.
Шоколад+вино+секс.
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Ха сега видях, че се е заформила успоредна тема![]()
Обаче аз помолих идеи за ОРИГИНАЛИ подаръци. Sorry ама бутилка вино не е много оригинално.
Виж това със снимката не е никак лоша идея! Нещо по-скоро такова търся.![]()
направи стрийптиз :П
това няма да е много ефектно ми се струвапък си има и филмчета дето я правят тази работа по-добре от мен
![]()
На мен ми подариха огромно мече и цветя.Вземи нещо което знаеш, че харесва или иска![]()
ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО?!
не може ли да й вземеш цвете утре, другата седмица!? защо трябва да е именно 14.02...католически празник, празнуван от маса християни..
и тя би харесала цвете, вечеря и десерта у вас, пред някакъв боклук, който ще трупа прах върху бюрото й...
Да бе, снимка във форма на сърце е супер оригинално.
И не банално видиш ли. във всяка възможна тема все се намират заблудени хора с великите идеи за "ваша снимка с рамка", "чаша с ваша снимка" и т.н. това едно, че не е изобщо оригинално, друго, че е тъпо. банално. скучно. все е рамка, все е чаша, а и при хора, при които са минали няколко партньора, които разбираш ли все чаши им подаряват, сигурно за колекция ги събират.
ако ще е нещо класическо, то поне нека бъде издържано, а не някакъв боклук ала "всички останали умници, които не знаят как да зарадват половинката си" .
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Един човек на моето мнение.
А кое е по-оригинално от подарък със снимка това не са само чаши или рамки... А може и някакво гравирано послание
100% Парфюма е много "по-интересен и личен" подарък.
ти сериозно ли? в днешно време не е толкова вълнуващо да ти подарят снимка знаеш ли защо? защото масово имат компютри и масово човек има снимките и може да си ги гледа абсолютно всеки ден когато и колкото си пожелае, а от там идейката с подаряването се губи. и то много. и двамата ще са я виждали тая снимка, двамата я имат, може дори на профилите си да я имат и к'во - единия я подарява на другия в рамка. У-А-У.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Тази тенденция да се подаряват банални романтизми и мен ме изумява. Винаги ми се е струвало странно, че точно така мислите, че можете да направите един подарък специален за този човек. Специален става, когато е помислено над него или когато има история зад него.
Никога няма да забравя, че след наша караница, той ми купи първата тарантула. Е, не е гравирана на гърба с наша снимка, но е точно това, което съм искала. За Коледа пък един от любимите ми подаръци беше тетрадка с твърди корици и чисто бели листа. Нека на някого му звучи странно на фона на разни заспали парфюми за 200 лева и сребърни гривни, но на мен това ми трябваше и съответно ме зарадва истински.
Тези гравираните надписи и тн. също са нещо много мило, но някак не ги виждам за дни, в които наистина се празнува. Когато просто ти е хрумнало да изненадаш и зарадваш човека без повод - да. Тогава не очакваш нищо и съответно ти става адски мило, но за другите случаи е бая изтъркано.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()