- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Антипатичен ли ви е defender?
Да, понякога/често мненията му ме оставят с негативни емоции
Не, мненията му съвпадат с моят светоглед
Само искам набързо да се види дали и някой друг смята че е един не особенно "християнски" индивид, който се опитва да използва религията като претекст за собствената си нетолерантност, омраза и надменност.
Искам да поясня че въпросът НЕ Е "мразите ли" го, ами буквално антипатичен/леко неприятен ли ви е.
предлагам да бъде изгорен димонстративно от добре подбрани хомосексуалисти, така ще му бъде още по-гадно. Този човек нарича хомосексуализма грях, той е същински дявол и ще гние в ада.
ПП: исках да каже не гние а че ще гори.
Просто толкова ми е противен този, че обърках думите от прекалената ми наслада и ентусиазъм, с които писах мнението си.
Последно редактирано от evropeiski : 01-12-2012 на 13:01
направете му черррррна магия от заклано пиле, (пилето трябва задължително да куца с единия крак, иначе нищо няма да стане) може и да пукне или поне да се махне от нашия готин подфорум "Философия и религия".
Само за Скарлет ме е яд, че ще я оставя самичка, а тя е толкова готина, тц-тц.
Последно редактирано от defender : 01-12-2012 на 12:53
Да, много. Има хора, дето само като си пишете, без да осъществявате друг какъвто и да било контакт, и без дори да ги видите на снимка, разбирате колко са мазни, гнусни и пъпчасали.
Мноооого слабичко. Мислех, че ще ме нахраните.
Айдеее бе, ако не гласуват поне 10 човека никви приятели не сте.
Да, освен всичко, обича системно да ми игнорира въпросите.
^ Забрави да гласуваш скъпа.
Да знаеш, че специално от твоя отговор наистина ме заболя, точно от ляво. Мхм даааа, чувствам го.
О, не! Сега вината ме разяжда отвътре, знаейки, че разруших твоите дълбоки чувства, придобити във форума.![]()
Разбира се, винаги съм си падала по по-малки псевдо християни, обаче нали знаеш, че бог е против нашата любов?
защо да е против?
defender е просто една типична религиозна откачалка, но не го мразя
Последно редактирано от npp : 01-13-2012 на 11:05
на Скарлет още и казах, че искам да се оженя за нея и тя избяга като атеист.
Поздрав за Скарлет (наблегни на субтитрите)
http://vbox7.com/play:7d74a448ba
ето и едно поздравче за моите големи приятели гандалф и нпп
^
чакай беее npp, това си е моя поздрав, ако искаш да уподобяваш някой на мен, пусни си твой поздрав.
Клипа алегорично показва битката между истината и лъжата.
Последно редактирано от defender : 01-19-2012 на 20:46
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
eй гейски
ей брато
искаш ли да видиш какво впечатление си оставил брато?
виж горе анкетата брато
брато
и един човек не те харесва брато
брато
на всички си им гаден брато
никой не те харесва брато
брато
брато
много си загубен и жалък брато
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
ами добре,
щом от това ти олеква.
па разбира се.
Представи си че хората имаха елементарния респект към тебе който се изпитваше към нормалните хора
The Bird of Hermes
това не е важно за мен и респекта на хората не ми е цел. Дали има респект или няма, това по никакъв начин не ми носи нито удовлетворение, нито негативни емоции.
Иначе пък от друга страна (от гледна точка на забавление) тази тема като цяло, дори ми създаде положителни емоции.
Последно редактирано от defender : 01-20-2012 на 12:19