.

7-те най-глупави въпроси, които може да зададе един влюбен

7-те най-глупави въпроси, които може да зададе един влюбен
Снимка: Dreamstime

Когато човек е влюбен, той е склонен да се държи глупаво и да задава глупави въпроси. Със сигурност ти се е случвало да изпаднеш в ситуация, в която гаджето ти задава абсолютно неадекватни за ситуацията въпроси.

 

Виж кои са 7-те най-глупави въпроси, които един влюбен може да зададе на половинката си:

 

„Беше ли ти хубаво?” - въпрос, задаван след секс. Е, дори да не е било толкова хубаво, мислиш ли си, че гаджето ти ще ти каже истината? Да не очакваш да каже нещо от сорта на: „Не, не ми хареса за пореден път. Бившето ми гадже определено беше по-добро в леглото от теб! Жалко, че не се разбирахме, защото сексът беше страхотен!“. Няма нужда да питаш дали му/ѝ е харесало, просто обърни внимание на държанието му/ѝ по време на акта – дали пъшка, какви физиономии прави, дали след края е в добро настроение и не спира да те гали и целува, дали потрепва всеки път, когато го/я докоснеш и т.н. Езикът на тялото говори много повече, отколкото си мислиш.

 

 

„Защо не харесваш рози/футбол?“ - това, че повечето момичета харесват рози, а момчетата стоят залепени пред телевизора, когато има мач, не означава, че и твоето гадже трябва да бъде такова. Хора различни! Като не харесва рози, подари ѝ някакво друго цвете, а той като не обича да гледа футбол, отидете на някакъв друг мач – баскетбол, волейбол и т.н.

 

„Сигурно си имал/а много гаджета преди мен?“ - какво значение има това? Дали е бил/а с 10 или с 1 преди теб, важното е как се държи, дали сте щастливи заедно, дали се обичате и уважавате. Може да сте си близки, но все пак избягвай да задаваш такива въпроси, особено с някакъв назидателен тон. Ако гаджето ти реши да ти сподели тази информация, ще го направи.

 

„Какво ще правим днес?“ - хубаво е да имате планове, но става досадно, ако всеки път питаш гаджето си какво ще правите днес или през уикендът. Все пак той ти е гадже, а не аниматор. Помисли ти какво интересно може да правите – отидете на кино, театър, на разходка извън града, на билярд. Има най-различни и интересни неща за правене, просто трябва да помислиш и да предложиш, не чакай наготово.

 

„Изневеряваш ли ми?“ - този въпрос е обиден за човек, който не изневерява и излишен за човек, който изневерява. Ако редовно ти кръшка, да не очакваш да ти каже, след като зададеш този въпрос? Щом досега те е лъгал/а и не си е признал/а истината, ще продължи да го прави, така че наистина няма смисъл да го/я питаш това.

 

„Ще ти липсвам ли?“ - обикновено хората, които виждат в бъдещето си изкарват парите с това. А гаджето ти не е врачка, нали? Най-вероятно ще му липсваш, но това ще стане ясно, след като те няма известно време. Този въпрос има за цел само едно – да си изпросиш нещо, което той/тя най-вероятно няма да каже сам. Но е излишно, защото не е така сладко, както ако ти го каже, без да го/я провокираш да го прави.

 

„Ще ми направиш ли леща както мама я прави?“ - това просто няма как да се случи. Всеки човек е различен, знае различни рецепти и готви по-различен начин. Няма човек на Земята, който да може да готви като майка ти. А и не е нужно. Може пък гаджето ти да ти приготви лещата по по-вкусен начин. Знае ли човек?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...