.

Как да бъдеш по-женствена [част втора]

Още подобни новини
Как да бъдеш по-женствена [част втора]
Снимка: iStock

Всяко момиче трябва да бъде красиво и женствено. Проблемът е, че много от младите девойки се притесняват да показват своята женственост или смятат, че това не е модерно. Всъщност женската енергия и красотата, която носи всяка дама са неща, които не излизат от мода. Как да бъдеш по-женствена?

 

Спри с ругатните. Дамите не ругаят, не говорят неприлични неща и се държат по-обрано. В тийнейджърските години всеки се смята за пораснал и голям, ако говори нецензурни неща и псува. Но това не ти е присъщо, ти си момиче и би следвало да си усмихната и нежна. Неприятно ти е ако гаджето ти ругае по улицата, защото се е ядосал? Изглежда грозно, нали? При момичетата също е доста неприятно, затова е време да изкорениш този навик.

 

Не бъди гръмогласна и грубовата. Дамите трябва да са нежни и да излъчват добрина и топлота. Помисли си за някоя жена, на която се възхищаваш. Може да е известна личност или да е дори непознат човек, който си срещнала на улицата. Важно е излъчването, харизмата, поведението. Не бива да крещиш и да привличаш внимание по този начин.

 

 

Грешката на повечето дами – говорят без да мислят. Често пъти жените не забелязват как създават образ на глупави хора в очите на другите. Проблемът е, че говорят твърде много и то празни приказки или говорят без да мислят. Добре е да покажеш, че си образована, умна и интелигентна, но това означава и да изслушваш събеседниците си. Запомни, че няма човек, компетентен по всички въпроси. По-добре е да признаеш, че не си запозната с даден въпрос и нямаш мнение.

 

Не се притеснявай да флиртуваш. Жените носят в себе си изкушението. Това е нещо съвсем естествено и трябва да си спокойна и уверена, когато флиртуваш. Дори един съвсем формален разговор между момче и момиче може да е флирт. Идеята е да се научиш как се общува с противоположния пол и как да влияеш на мъжете.

 

Грижи се за външния си вид. Това е едно от най-важните неща. Постарай се да изглеждаш добре, дори когато си на разходка с кучето в парка. Не е задължително да се гримираш и да слагаш винаги официални дрехи. Идеята е да поддържаш чиста кожата си на лицето, да се отървеш от пърхота, да оформиш прическата си и да носиш чисти дрехи. Изобщо не е трудно, но изисква малко повече време и внимание от твоя страна.

 

Първата част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...