.

Как да манипулирате гаджето си по-лесно [част първа]

Как да манипулирате гаджето си по-лесно [част първа]
Снимка: Dreamstime

Все още се смята, че мъжете са силният пол, но дали действително това е така? Някои хора смятат, че да си жена е по-лесно в живота, защото красотата и женствеността са плюсове, които могат много да помогнат в контактите ни с околните. Женският чар не може да се сравни с мъжкото обаяние. Някои момичета са много изобретателни и използват доста умело красотата и женствеността си, като манипулират доста лесно гаджето си. Сега ще ви дадем няколко съвета как да манипулирате мъжете по-лесно.

 

Отегчаване до припадък. Някои мъже са надарени с огромно търпение. Те са свикнали, че жените мрънкат и някак не им прави впечатление постоянното говорене. Но все пак всеки си има граница и в един момент ще му писне. Ако искате да получите нещо, опитайте да го отегчите. Той иска да гледа мач с приятели в събота вечер, но това на вас не ви харесва. Вие сте планирали да ходите на кино и никой не може да ви промени решението. Е, време е да му опявате няколко дни предварително как за вас е наистина много важно да гледате точно този филм и то именно в събота.

 

 

„Аз го направих заради теб!“ Винаги, когато сте сгафили, можете да се оправдаете по този начин! Защо не му покажете, че просто сте искали да го зарадвате, но планът не се е получил? Например, решили сте да внесете разнообразие в гардероба на кучето му и сте му купили куп аксесоари като вратовръзка, розова дрешка и нов модерен нашийник. Гаджето ви е полудяло, защото смята новите покупки за ужасни. Лесно можете да го убедите, че просто сте искали да зарадвате него и животинката, че всичко е било с добро намерение.

 

Признайте, че той е прав. Мъжете винаги обичат да са прави, те никога не се признават за сгрешили. Момчетата ненавиждат някой да им каже, че не могат нещо, че то не е за тях. Това е идеален начин да го манипулирате. Просто си признайте, че сте в грешка. Купили сте му нова тениска в лавандулов цвят и той не иска дори да я пробва. Добре, признайте си, че може би това не е бил най-удачният избор на цвят.

 

Кажете му, че сега чак осъзнавате, че е трябвало да вземете друга тениска. Но не пропускайте да му кажете, че сте я харесали, защото ваш съученик носи такъв цвят и вие го намирате за чудесен. Вероятно той наистина ще се замисли и скоро ще започне да носи с удоволствие новия си подарък.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
InnocentFuck
преди 9 години
0
4
!
Отговори
Още по-*** е , че ще има и втора част
InnocentFuck
преди 9 години
0
3
!
Отговори
wtf
~FUCK IT~
преди 9 години
0
7
!
Отговори
прекрасна статия*изневеряваш на приятеля си*:- Аз го направих заради теб, исках да те зарадвам!
Страница 1 от 1