.

Как да се чувстваш по-добре по време на секс [част втора]

Как да се чувстваш по-добре по време на секс [част втора]
Снимка: Dreamstime

Когато човек има ниско самочувствие, той не се чувства добре в кожата си и трудно се отпуска по време на секс. А няма как да изпиташ истинско удоволствие, когато имаш комплекси и мислиш за тях. Може би това е една от причините да не достигаш до оргазъм или да ти се случва рядко. Трудно ти е да се чувстваш добре в кожата си, но ти е още по-трудно, когато си гола пред гаджето си и то пипа цялото ти тяло. Да останеш спокоен в такъв момент ти изглежда като „мисията невъзможна“.

 

Да се отпуснеш по време на секс и да не се притесняваш, всъщност не е нещо невъзможно. Напротив! Ако искаш да правиш страхотен секс и да задоволиш себе си и партньора си, трябва да направиш именно това. Няма как да се насладиш на случващото се в леглото, ако през цялото време си мислиш дали вижда стриите ти, дали целулитът ти му прави впечатление, дали коремът ти не е прекалено изпъкнал и т.н. За да си прекарваш добре и ти в леглото, трябва да се научиш да се харесваш и да си спокоен, когато си без дрехи.

 

Но как да стане това? Не се притеснявай това е изключително лесно. Следвай стъпките по-долу и знай, че имаш нужда от известно време, за да се промениш. Успех!

 

6. Остави си една дрешка


 

Ако наистина се чувстваш некомфортно напълно гол, остави си нещо, което да покрива част от тялото ти – може това да са чорапите, тениската или някаква къса пола, която да се повдига лесно и да дава достъп, разбира се. След време може да се почувстваш по-комфортно без дрехи пред гаджето си и сам да искаш да си напълно гол.

 

7. Накарай партньора си да се чувства добре


 

По време на любовната игра и на секса е много важно и двамата да изпитвате удоволствие от случващото се. Когато гаджето ти се чувства добре, ти също ще се чувстваш така. Затова се раздавай, когато сте в леглото, но все не забравяй, че сексът се прави от двама души, така че и той трябва да прояви някаква инициатива.

 

8. Пуснете си секси музика


 

Ако не обичате да правите секс на тишина, може да си пуснете за фон някакви готини и секси парчета. Музиката определено играе важна роля за настроението на човек. За да си сигурен, че песните, които ще звучат, докато си с гаджето в леглото, ще ти харесат, изтегли ги предварително, преслушай ги и зареди плейлиста.

 

9. Намери поза, която ти харесва


 

Всеки си има любими пози и такива, които не харесва. Намери такава, която допада на теб и гаджето ти няма нищо против нея. Може би предпочиташ ти да си отгоре? Или отдолу ти допада повече? Нагласи се така, както ти харесва и се чувстваш комфортно!

 

10. Давай насоки


 

Никой не се е родил научен, затова може да помогнеш на гаджето си, като му даваш насоки по време на секс. Всеки харесва различни неща, така че може половинката ти да прави неща, които да са харесвали на предишното му гадже, но на теб да не ти доставят така желаното удоволствие. Затова няма нищо лошо да му казваш къде и как да пипа и къде обичаш да те целува. Прошепни му нежно в ухото „Сложи ръката си тук и ме погали леко“, „Забави малко темпото ...“, „Разходи се с устни по тялото ми“ и т.н.

 

Първата част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...