.

Причините, поради които да откажеш втора среща на момче [част първа]

Причините, поради които да откажеш втора среща на момче [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Първите срещи са времето, в което трябва да се опознаеш с бъдещия партньор. Отначало може да си очарована и да нямаш търпение да се видите, но след първата среща мнението ти може наистина да се промени коренно. Кои са причините, поради които трябва да откажеш втора среща?

 

Закъсняващият. Винаги може да се случи нещо, което да те накара да закъснееш. Но когато имаш първа среща, доста трябва да се постараеш. Ако закъснееш с повече от 10-15 минути, това е наистина неприемливо. Има хора, на които това не им прави впечатление, те са свикнали да бъдат чакани. Не искаш такова гадже, нали?

 

 

Неподходящо облеченият. Първите срещи винаги минават на по-обикновени места: кафе из центъра, разходка в парка или вечеря в пицария. Не е нужно да си слагаш някакви специални дрехи. Но ако бъдещото ти гадже дойде неподходящо облечен, добре трябва да се замислиш. За първа среща не е нужно да слага смокинг, но не е добра идея да бъде и с парцаливи джинси или мръсни дрехи.

 

 

Липсата на паузи. Повечето тийнейджъри много се страхуват от нелепото мълчание на първа среща. Смятат, че това е голям гаф, който наистина е равносилен на провал. Това не е точно така. Разговорът има нормални паузи, той трябва да тече гладко и да не натоварва. Има хора, които смятат, че всяка малка пауза е нелепо мълчание, затова се опитват да я отстранят. Това определено не е нормално.

 

Мърльото. Може би той изглежда страхотно на външен вид и ти се струва уникален. Но всичко рухва, когато той се храни като прасе. Оказва се, че мляска, маже се, не се интересува, че е окапал цялата покривка и новата си риза. Това е много грозна гледка, която с право ще те отблъсне.

 

Лъжецът. От първата среща зависи дали ще има втора, затова всеки се опитва да се представи в най-добрата светлина. Това е чудесно, стига да не лъжеш. Има хора, които обожават да преувеличават и да си измислят. Проблемът е, че ако си по-наблюдателна, можеш съвсем лесно да го хванеш. Не ти трябва гадже, което да те лъже постоянно, а ти да се чудиш как да му вярваш.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...