.

5 начина да си намерите гадже

Как да откриете половинката си?

5 начина да си намерите гадже
Снимка: Instagram

Искате да си намерите гадже, но нещо не ви се получава много добре? 

 

Замислете се над своите черти, поведение и отношение както към околните, така и към самите вас.

 

Понякога е много трудно да откриете перфектната половинка, но има някои неща, с които трябва да се разделите, ако искате да имате успех.

 

Ето и 5 неща, които ще ви помогнат да си намерите гадже:

 

Намерете си повече хобита

 

Не бихте ли искали да имате връзка с човек, който се вълнува от същите неща като вас? Та това не е ли сбъднатата мечта на повечето хора? Намерете си повече хобита или казано по друг начин – дейности, които ви носят наслада. Именно на подобни места може да намерите своята сродна душа. А какво по-хубаво от това да бъдете с някого, който се вълнува от същите неща като вас.

 

Преправете профила си в социалната мрежа

 

Всички знаем колко заблуждаващи могат да бъдат профилите в социалните мрежи. В тях се отразява личността на човек, но често изкривена. Прегледайте собствените си профили и вижте дали те отговарят на това, което сте всъщност. А може би подавате грешни сигнали на останалите? Гледайте на профилите си онлайн като на автобиография, която трябва да ви представи в най-добрата ви светлина, но и в която не бива да лъжете.

 

 

 

Забравете за фантазиите


Ако търсите перфектния мъж, който има усмивката на Брадли Купър, тялото на Дейвид Бекъм и който умее да ви разсмива, по-добре се откажете точно сега. Не, че няма красиви, интелигентни и забавни мъже, но те са малка група индивиди, повечето от които вече обвързани. Всъщност, време е да се разделите с фантазиите си и да позволите на някой човек (който не е точно „вашият тип“) да ви изненада. Колкото по-малко конкретни изисквания имате, толкова по-големи са шансовете наистина да срещнете някого.

 

Поработете над познанствата си

 

Колкото повече приятели и познати имате, толкова по-голям досег до други хора си осигурявате. Различните компании ще ви осигурят по-висок шанс да намерите някой интересен човек. Не се ограничавайте само с тесен кръг от хора около себе си, важното е да бъдете по-социални.

 

Казвайте „да“


Да откажете да присъствате на откриването на нов клуб, за да лежите в леглото и да гледате телевизия, не е много препоръчително за вас. Колкото повече излизате, толкова по-голям шанс има да срещнете някого. Все пак бъдещата ви половинка няма да дойде да почука на вратата ви.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 2 години
3
2
!
Отговори
namerih si mujut kogoto obojavam , .toi e moia li4en sviat
KREED
преди 7 години
29
2
!
Отговори
BS
Страница 1 от 1