.

Топ 3 на зодиите, които изневеряват

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Топ 3 на зодиите, които изневеряват
Снимка: Pexels

Не всеки е готов за сериозна връзка през определени периоди от живота си. Понякога хората имат нужда да се чувстват обичани и някой да им показва лоялност, но самите те не могат да отвърнат със същото. Любовта е сложна, емоциите ни владеят, когато сме влюбени, а повечето хора не мислят трезво, когато страстта ги завладее. Ето и кои зодии е най-вероятно да изневерят на половинката си.

 


Близнаци

 

Изключително социални са и обичат да са сред много хора. Могат да се запознаят с нов човек, когато излязат без гаджето, и да говорят с него цяла вечер, да си прекарат супер, дори без да изневерят физически. Предпочитат да ходят по партита, отколкото да гледат филм вкъщи с партньора. Любопитни са и искат да опознаят много хора. Но са нерешителни и често залитат. Дори да мислят, че са влюбени в някого, могат да се отдадат на момента и да изневерят с новия човек, когото са срещнали. Оставят емоцията да ги води и не мислят, че така могат да наранят половинката. Имат нужда от нещо вълнуващо и често за тях това е изневярата. Става им скучно бързо, отегчават се и търсят нови хора.

 

Флирт в чата: Значения на емотиконите

 

Везни

 

Везните мразят да са сами. Самотата става проблем за тях, когато са във връзка, но нямат възможност да се виждат с партньора всеки ден. Ангажиментите, различните графици, пътуванията - това всичко може да се окаже пагубно за връзката им. Обикновено изневеряват в такива моменти - когато партньорът е зает, на работа, на някаква екскурзия и т.н. Те също са много общителни, обичат да са сред много хора, да се сприятеляват. Искат някой да им прави комплименти, да ги глези и когато гаджето го няма, намират някой, който да прави това. Мразят скандалите, но пък обикновено си признават, ако са изневерили. 

 

За момичета: Кой е вашият принц според зодията?

 

Стрелец

 

Тези знаци са потайни що се отнася до личния им живот. Дори да имат сериозна връзка и да виждат партьора всеки ден, пак може да имат нужда от тръпка, от друг човек в живота си и да изневеряват редовно. И доста майсторски ще скрият това. Тяхна слабост е, че не могат да са честни - и със себе си, и с другите. Те са спокойни, уравновесени и трудно ще се издадат. Не биха си признали, дори когато сте ги видели да флиртуват с друг човек, съвсем спокойно ще се измъкнат от ситуацията. Стрелците са много страстни и самите те са доста ревниви. Може да хванете Стрелец в изневяра само ако не е изтрил закачливи съобщения в социалните мрежи.

 

4 зодии, които не избързват с обвързването


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...