.

3 зодии, които предпочитат отворените връзки

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които предпочитат отворените връзки
Снимка: Pexels

Някои зодиакални знаци не могат да са моногамни. Когато са по-млади, но и не само, те не могат да останат верни на един партньор, не знаят какво е сериозна връзка, искат постоянно да опитват нещо ново, просто не умеят да са лоялни. Не виждат как могат да прекарат живота си само с един човек и какъв е смисълът на сериозните и стабилни връзки. Ето кои зодии предпочитат да са в отворена връзка, за да могат да имат и други сексуални партньори.

 


Близнаци

 

Близнаците са отлични комуникатори, затова много добре умеят да изясняват нещата. Обясняват на половинката защо искат да са в отворена връзка, какви са предимствата на това и как това ще ги направи по-щастливи и доволни. Тези знаци успяват да поддържат отворена връзка, именно защото са искрени, комуникират и обясняват как стоят нещата. Те предпочитат да се забавляват. Въздушни знаци са, не са фенове на дълбоките и драматични връзки, искат нещо леко и разтоварващо. Обичат промените и лесно се адаптират, затова смяната на партньори не е проблем за тях. Не преживяват тежко раздели, защото не приемат нещата твърде сериозно. Лесно се отегчават, затова искат да имат няколко гаджета, да поддържат страстта.

 

С кого най-често се изневерява?

 

Козирог

 

Проучване, проведено от "Open Minded" през 2016 г., показва, че Козирозите са зодиакалните знаци, които е най-вероятно да са в отворена връзка. По принцип са много сериозни и отговорни хора, затова това изглежда странно. Но тези знаци се отдават повече на работа, учене, преследване на цели и затова не влагат толкова енергия и усилия в любовните отношения. Те са мъдри и дисциплинирани земни знаци, и точно затова успяват да измислят правила за отворената връзка. Приемат, че на света съществуват и такива отношения, достатъчно емоционално узрели са за тях. Много са амбициозни, затова им харесва, че могат да очароват не само един партньор, а няколко.

 

Необвързаните мъже излъчват повече аромат

 

Водолей

 

Те са нетрадиционалистите и бунтарите на зодиака! Затова не е изненада, че и във връзките обичат да нарушават правилата. И често предпочитат отворените връзки, размяната на партньори и т.н. Правят всичко по техния си начин, без да се съобразяват, следват сърцето си и се отдават на желанията си. Моногамията е нещо прекалено очаквано и обикновено за Водолеите, те искат нещо различно, бунтарско, иновативно. Рушат традициите, отдават се на страстите.

 

3 зодии, които мразят да са необвързани


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 2 години
1.5
0.5
!
Отговори
ne sum fen na otvoreni vruzki . kategori4no davam otkriti i iasni poslania za da buda razbrana to4no
Страница 1 от 1