.

3 зодии, които НЕ търпят НЕСЕРИОЗНИТЕ връзки

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които НЕ търпят НЕСЕРИОЗНИТЕ връзки
Снимка: Pexels

Отворените връзки са табу за част от зодиакалните знаци. И не само това - те не искат да си губят времето с несериозни връзки, от които нищо няма да излезе. Естествено, в началото за всеки е трудно да прецени успешна и продължителна ли ще е връзката, а и никой не иска да плаши новото гадже и да приема 2-седмична връзка за много сериозна. Но забележат ли, че партньорът не се интересува много от тях, не ги търси често и обича да се забавлява и с други хора и постоянно да излиза с компании, те прекратяват отношенията. Ето кои зодии правят това.

 


Телец

 

Много държат да имат половинка и винаги копнеят да са влюбени, но затова са и доста предпазливи, когато избират партньор и започват връзка. Отначало карат бавно, искат добре да опознаят гаджето и да не се привързват прекалено много, докато не са сигурни в него. Ценят времето си и не искат да го губят с човек, който е вятърничев и не планира съвместно бъдеще. Телците са практични знаци. Искат уважение и лоялност във връзките, това са най-важните неща за тях. Не биха напуснали партньора, освен ако той не ги предаде брутално. Работят за заздравяване на връзката постоянно.

 


Козирог

 

Козирозите са професионалисти, отдадени на работата, много сериозни хора. Трудолюбиви са и имат доста амбиции. Отнасят се също толкова сериозно и отговорно и към личния си живот, към връзките си. Дори когато още са малки, започват да мечтаят за сватба с партньора, представят си какъв ще е домът им и какво ще е бъдещето им. Когато са във връзка, искат тя да е стабилна и здрава, и да знаят, че ще продължи. Времето им е ценно, защото се занимават с куп задачи, така че не биха го губили с човек, който не е сигурен за връзката и ги разиграва. Приемат обвързването доста сериозно и търсят идеален партньор, което отнема доста време.

 


Дева

 

Опитват да изглеждат непукисти, но не и що се отнася до връзките. Ненавиждат игричките, мразят просто да се размотават с някого и да флиртуват. Отлично знаят какво искат от човека до тях и задължително проверяват дали новата тръпка отговаря на критериите им. Добри са в анализирането на хората, затова в повечето случаи усещат какъв е човекът, преди да са имали възможност да прекарат много време с него, да говорят за лични неща и да го опознаят. Мразят и типичните срещи - питие в бар, танци, кино. Трябва им нещо повече, за да усетят истински любимия/любимата. Не искат да се затормозяват с интриги и гнусни номера, затова не търпят несериозни връзки. Когато посвещават времето си на някого, трябва да знаят, че той цени това и че връзката е от значение за него.

 

3 зодии, които предпочитат отворените връзки

 

4 зодии, които бързо се доверяват във връзките

 

3 двойки зодии, които непрекъснато се карат


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...