.

4 зодии, които нямат късмет в любовта

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които нямат късмет в любовта
Снимка: Pexels

Част от зодиакалните знаци просто нямат късмет на любовния фронт. Връзките им винаги се провалят и не могат да създадат стабилни и продължителни отношения с друг човек. Ето и кои са те.

 


Рак

 

Те се впускат много бързо във връзки и прекалено рано казват "Обичам те" и приемат нещата доста сериозно още в първия месец. Това често плаши другия човек, а и Раците не изкачват да опознаят добре някого, за да видят дали на него може да се разчита и дали той им отвръща със същото. Много са чувствителни и раними, което също не се отразява добре на връзката. Дълго се възстановяват от предателства, лъжи и раздели и приемат всичко като края на света.

 


Дева

 

Когато се влюбят, се влюбват толкова силно и се отдават на партньора напълно. Затова им е много трудно да приемат, че някой ги е зарязал и че връзката е приключила. Трябва им изключително много време да преодолеят това и да се влюбят в някой друг. Затова дълго са самотни. А и са перфекционисти и имат много изисквания по отношение на половинката. Дълго търсят човека за тях.

 


Козирог

 

Изключително сериозни са. Не понасят разиграването, номерата, несигурността. Още в началото заявяват колко сериозни отношения искат и какво очакват, което може да се стори прекалено на партньора. Отдават се доста на работата и нямат много време за забавления, което също може да не се понрави на гаджето. Често се случва да срещнат правилния човек в грешното време.

 


Риби

 

Рибите нямат късмет, защото са прекалено мили и наивни. Вярват в щастливия край, приказките, любовта за цял живот и често отказват да видят лошото у околните. Влюбват се прекалено бързо и рано, слагат розовите очила и започват да фантазират за бъдещето с новия човек. А дори още не го познават добре. Не вярват, че той може да ги нарани и предаде, затова после страдат брутално, ако нещо такова се случи. Правят много жестове, но не всеки им отвръща със същото.

 

Топ 3 зодии, които имат приятели с привилегии

 

Топ 3 зодии, които разлюбват бързо

 

3 зодии, които НЕ търпят НЕСЕРИОЗНИТЕ връзки


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...