.

3 зодии, които дават добри любовни съвети

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които дават добри любовни съвети
Снимка: Pexels

Не е лесно да се дават добри съвети, тъй като всяка ситуация е уникална и зависи от много различни обстоятелства. А и хората имат различни критерии, както и възгледи. Някои от зодиакалните знаци обаче сякаш имат вроден талант. Те усещат нещата много добре и дават прекарсни любовни съвети, дори когато самите те отдавна не са имали връзка. Ето и кои са те.

 


Риби

 

Те са доста емоционални знаци, затова усещат и емоциите и чувствата на хората около тях. Дори предварително разбират кой кого харесва, както и помагат на приятелите си да изразят чувствата си и да направят признания. Водни знаци са и имат силна интуиция, затова са добри в даването на любовни съвети. Състрадателни са, не биха се подигравали и не биха се възползвали от вашите слабости, по-скоро биха ви утешили и вдъхнали кураж.

 


Стрелец

 

Стрелците рядко създават много продължителни и сериозни връзки, не се оставят напълно на чувствата. Но пък са открити и доста искрени. Не се притесняват да кажат истината, дори да е брутална. Ако не харесват гаджето ви и смятат, че връзката ви е токсична - ще ви го кажат в очите, без да се свенят. Може да използват обиди, може да ви се сторят груби, но ще го направят за ваше добро - по-добре е така, отколкото да са мили към вас, а иначе да обсъждат връзката ви зад гърба ви. Може да разчитате на тях - усещат кога нещата не са наред и ще ви кажат честно какво мислят по въпроса.

 


Дева

 

Тези зодиакални знаци мислят логично. Не се оставят толкова на чувства и емоции, което им помага да разсъждават трезво и да виждат как реално стоят нещата. Те са много добри анализатори, няма да пропуснат детайлите и могат да четат между редовете. Затова ще разпознаят, когато някой лъже или се преструва на друг човек. Ако има много драма и силни емоции във връзката ви, Девите ще успеят да погледнат на ситуацията безпристрастно и ще ви кажат кой къде греши. 

 

4 зодии, които са прекрасни СВАТОВНИЦИ

 

4 зодии, които си играят с чувствата на другите

 

4 зодии, които нямат късмет в любовта


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...