.

3 двойки зодии, между които няма химия в леглото

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 двойки зодии, между които няма химия в леглото
Снимка: Pexels

Някои от зодиакалните двойки може силно да се обичат и да са привързани един към друг, но им липсва химия в леглото. При тях просто страстта не е водеща. Вижте кои са те.

 


Лъв и Рак

 

Подхождат към връзките много различно, което прави странни отношенията им в леглото. Раците са много несигурни в себе си, постоянно имат нужда партньора да се грижи за тях и да им напомня, че им е верен и ги обича, искат стабилност. Лъвовете са сериозни и лоялни и също търсят здрава връзка, но не понасят, когато виждат, че някой се унижава и самосъжалява така. Не могат да отделят толкова внимание на Рака, имат социален живот и са много общителни. А и са доста по-самоуверени. Затова те не си пасват в леглото. Лъвовете търсят спонтанност в интимния живот, искат някой опитен и добър любовник, Раците копнеят за повече грижи, ласки, комфорт, страх ги е от експерименти. Двете зодии бързо осъзнават, че между тях няма химия. Лъвовете са по-страстни, като огнена зодия, Раците прекалено много мислят.

 


Дева и Стрелец

 

Истината е, че Стрелците търсят забавления, приключения и не са от най-големите фенове на сериозните връзки. Те искат да усетят тръпката, да правят секс с някого и чак тогава да помислят и да решат дали от това може да стане връзка. При Девите е обратното - държат първо да опознаят някого, да излизат много време с него, да се запознаят с негови приятели и близки, да разберат какъв човек е и чак тогава да спят с него. Поведението на Стрелците ги отблъсква и дори в началото да се харесат, между тези зодии трудно пламва страстта. Те се дразнят един на друг, но ако при някои зодии това води до по-хубав секс и фатално привличане, при тях по-скоро е обратното. Девите и Стрелците флиртуват много различно и много рядко са на едно мнение. 

 


Водолей и Козирог

 

Интересното е, че те стават добри приятели и знаят, че могат да разчитат един на друг. Уважават се, не се предават, харесват се, но нещата в леглото просто не им се получават. Когато си споделят, те се разбират, но под завивките сякаш чувстват някаква отдалеченост един от друг. Проблемът е, че имат различни фантазии и изисквания за партньор. Козирозите са по-стабилни, практични и понякога имат прекалено високи критерии. Водолеите са бунтари, не приемат правила, обичат приключенията и знаят, че няма перфектни хора. Те не приемат тежко грешките и изневерите. За Козирозите това са големи предателства.

 

3 зодиакални двойки, между които има невероятна химия



Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...