.

2/3 от младите хора не могат да живеят без телефона си - ти от тях ли си?

2/3 от младите хора не могат да живеят без телефона си - ти от тях ли си?
Снимка: Dreamstime

Допреди само 10-15 години мобилните телефони бяха лукс, който не всеки можеше да си позволи. Днес обаче тези електронни устройства са се превърнали в неизменна част от ежедневието на хората, без която повечето от тях дори не могат да си представят да живеят, пише в. “Daily Mail”, позовавайки се на резултатите от скорошно британско проучване.

 

 

Оказва се, че около 65% от младите хора на възраст между 18 и 30 години не могат да се разделят с мобилния си телефон дори за ден. Приблизително 10% са тези, които твърдят, че биха поживели няколко дни без достъп до любимото си устройства, а едва 2% заявяват, че за тях няма никакъв проблем да живеят без телефон.

 

На въпроса, от какво биха се лишили за една седмица, само и само за да могат да ползват мобилното си устройство, 94% от анкетираните залагат на секса с половинката. Около 82% са тези, които биха се лишили и от гледането на телевизия, 71% - от колата си, 62% - от партньора си, 55% - от удобното си легло, 47% - от пари, 45% - от някое от основните си хранения (закуска, обяд или вечеря), 32% - от къщата си, 23% - от контактите с други хора, и 9% - дори от собствените си деца.

 

А вие смятате ли, че можете да живеете без телефон, и от какво бихте се лишили в името на използването му в продължение на една седмица?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
wish.it
преди 10 години
0
3
!
Отговори
Аз не мога без таблета ми, но мога бед телефона. ;дд Subways Surfers и Temple run не чакат. Хахахах !!
sofityoy
преди 10 години
1
2
!
Отговори
Хах 2-ра година съм без телефон заради огромно наказание ;) И съм жива и здрава,разбира се,че мога да живея без телефон и това изобщо не ми пречи.
.Beez
преди 10 години
0
1
!
Отговори
Единствено защото мога да си пиша и говоря с приятелката ми иначе ми е за бяс...
JustMeBabe
преди 10 години
0
4
!
Отговори
с телефон ми е по-добре, но и без него мога..
paradaiz
преди 10 години
1
4
!
Отговори
Еми аз съм от тези 2% където могат да живеят и без мобилен телефон и си ми е много по-добре.
Страница 1 от 1