.

Най-добрите геймърски лаптопи [част втора]

Най-добрите геймърски лаптопи [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Продължаваме с обзора на най-достъпните лаптопи за компютърни игри. Стигнахме до пето място, а то се заема от...

 

5. ASUS K55A-DS51. Само защото се опитвате да спестите от цената на лаптопа, не значи, че не може да намерите модел на разумна цена, който ще отговаря на вашите игрални нужди. ASUS K55A-DS51 е с 15.6-инчов дисплей, който може да прикове вниманието ви, когато сте в търсене на по-надеждна машина в рамките на ценовия диапазон от 500-600 долара. Какво го прави велик? Ядрото i5M - 2.6 GHz процесор, 750GB твърд диск, 8GB DDR3, Intel HD графична карта и брилянтен 15.6-инчов екран. Този лаптоп е нещо, с което си струва да се хвалите, защото изглежда доста елегантен и стилен за цената си.

 

4. Acer Aspire V5-571P-6698. Тези, които предпочитат устройства, които са снабдени със сензорен дисплей, трябва да обмислят спирането на погледа си върху този модел лаптоп от Acer. За своя дълъг списък от функции, може да се изненадате, че той е на ниската цена от 550 долара. Сред неговите страхотни характеристики се открояват i3 2377M ядро – 1.5 GHz тип процесор, 750GB твърд диск, както и 8GB DDR-3 оперативна памет. Вие също ще оцените и факта, че този дизайнерски издържан лаптоп разполага с предварително инсталиран Windows 8 OS. Тouch screen технологията на екрана на това устройство ще ви остави без дъх.

 

 

3. Toshiba Satellite S855D-S5148. Toshiba Satellite е един от най-продаваните и най-предпочитани модели лаптопи от сериозните геймъри. За изненадващо ниската си цена, той има високи параметри, за да посрещне претенциозните нови игри, а именно: 2.3 GHz Quad процесор, 1 TB SATA хард диск, AMD Radeon-HD7660G-графична карта и инсталирана 8GB DDR3 оперативна памет. Неговата скорост няма да ви разочарова, защото изключително мощен и бърз. Така че, спестете пари и се насочете към тази достъпна и надеждна игрова конзола.

 

2. ASUS X550CA-DB51. Този списък не би бил пълен, ако в него не фигурираше впечатляващият модел на Asus - X550CA-DB51. За своята цена, която е под 600 долара, той е отличен избор, не само заради високите си технически параметри, но и за красивия си дизайн. Компютърът е оборудван с Core i5 1.8 GHz процесор 2377u, 8GB SO DIMM-RAM, и 750GB твърд диск с 5400 оборота в минута.

 

1. ASUS K55N-DB81. Търсите стилен и здрав преносим компютър, който можете да използвате за игра и работа? Тогава ASUS K55N е идеалният вариант, когато не сте готови да похарчите много пари. Този лаптоп има солидна външност, тъй като е изграден от първокачествен алуминий със стилна текстура заобикаляща клавиатурата, за да поддържа забележително качество и добър външен вид дори и след няколко години употреба. В допълнение, лаптопът разполага с уникалната IceCool технология, така че повърхността на клавиатурата остава хладна, дори когато използвате лаптопа в продължение на часове. Нещо повече, той има невероятни характеристики, които повишават своята производителност и скорост, за да отговарят на високите изисквания на игрите.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Dancho Ninov
преди 10 години
0
1
!
Отговори
Геймърски лаптопи? AMD Quad up to 1.9ghz е ГЕЙМЪРСКО?! WTF та това няма да пусне Battlefield 4 на min с повече от 15 fps... Та аз на моя комп който е с i7 up to 3.6GHz и GTX780x2 едвам успява да го подкара с повече от 40fps на 4k монитор пък тва кво ще прави... Аре бегайте че не мога да ви гледам.
OoVasKoO
преди 10 години
0
5
!
Отговори
Настолните компютри са най-подходящи за игри.
SprayPaint
преди 10 години
0
5
!
Отговори
1-во: Тези лаптопи не са геймърски2-ро: Нито един от лаптопите не се предлага в България
Страница 1 от 1