.

Няколко упражнения за секси, стегнато и добре оформено дупе

Няколко упражнения за секси, стегнато и добре оформено дупе
Снимка: Dreamstime

Както вчера писахме, стегнатото дупе /било то мъжко или женско/е привлекателна гледка, затова е хубаво да се поддържа. Вижте няколко упражнения, които може да правите у дома, за да се радвате на красиви, оформени и стигнати задни части:

 

Застанете изправени, вземете две гири /сами избирате колко тежки да бъдат те/ и започнете да правите наклони назад, като се стараете да не сгъвате краката. Повторете упражнението 10-15 пъти.

 

 

Застанете изправени, като краката ви трябва да са плътно прилепнали един до друг. Направете крачка напред с десния крак, разтворете ръцете си встрани и вдигнете левия крак назад. Постарайте се да го вдигнете максимално високо. Задръжте така около една минута. Върнете се в изходна позиция и повторете същото с другия крак. Направете 6-8 повторения с всеки един крак.

 

Застенете на земята на колене и протегнете ръцете си напред, като внимавате да бъдат на нивото на раменете. Седнете вляво от петите си и завъртете ръцете надясно, после направете упражнението в другата посока. Направете 8-10 повторения за всяка една посока.

 

Седнете на земята и изтегнете краката си напред. Започнете да ходите напред-назад само с помощта на мускулите на краката и дупето в продължение на 30-40 секунди.

 

Легнете на пода по гръб. Вдигнете краката си, така че да образуват прав ъгъл. Отпуснете ги бавно в ляво, докато стигнат до земята. Вдигнете ги в изходна позиция и ги отпуснете вдясно отново до земята. Направете по 6-8 повторения и в двете посоки.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
SoMuchWin
преди 11 години
0
0
!
Отговори
Bullshit! Ако не правите упражнения с тежести мускулите няма да растат. Трябва да натоварвате краката иначе няма да стане. Ако Ви се оформя дупенце, то това са мазнини върху мускулите. Подкожна мазнина.
Страница 1 от 1