.

Как да направиш дупето си привлекателно и секси?

Как да направиш дупето си привлекателно и секси?
Снимка: iStock

Ако искаш да имаш добре оформено дупе, трябва да положиш усилия. Въпреки че лятото е далеч и скоро надали ще слагаш банските, то може да се грижиш за външния си вид и през студените зимни месеци. Дупето е една от най-женствените части на тялото на жените. Лошото при него е че доста трудно се подлага на промени. Ако искаш да оформиш дупето си по начин, който ти харесва, трябва да прибегнеш да положиш усилия.

 

Виж няколко съвета, които ще ти помогнат да се сдобиеш с така желаното дупе:

 

Тренирай минимум 2 пъти седмично

Трябва редовно да спортуваш, за да оформиш дупето си. Затова те съветваме да правиш упражнения поне 2 пъти в седмицата. А ако имаш време и желание, може увеличиш броя на тренировките. Клекове трябва да правиш 2-3 пъти седмично, а ако искаш по-бърз резултат – всеки ден.

 

 

Храни се здравословно

Здравословното хранене е важно при оформяне на тялото. Трябва менюто ти да е разнообразно и да направиш добра комбинация между добри мазнини, протеини и добри въглехидрати. Наблегни на консумацията на храни, богати на фибри и не си позволявай нездравословни изкушения, колкото и да ти се иска.

 

Прави клекове

Това определено е най-ползотворното упражнение по отношение на дупето. Има различни видове клекове, които ще ти помогнат да разнообразяваш тренировките си и да постигнеш така желания резултат.

 

Разтягай тялото си

Стречингът е много важен както преди тренировка, така и след. Също така разтягането може да подобри качеството на тренировката и това да ти помогне да оформиш дупето си по-бързо и лесно.

 

 

Комбинирай кардио с тежести

Ако искаш да оформиш дупето си максимално добре, трябва да съчетаваш кардио и тренировка с тежести. Като добавиш тежести към кардиото, ще оформиш по-чисти и привлекателни мускули. Бягането и разходите не са достатъчни за секси дупе, но пък са подходящи за намаляване на мазнините в областта на задните части.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...