.

Черното червило на Риана: Готика и небрежност в едно!

Ето какво сподели звездата

Ивета Иванова
Черното червило на Риана: Готика и небрежност в едно!
Снимка: Youtube

Риана скоро представи 4 нови червила от линията Stunna Lip Paint на своята марка Fenty Beauty. Едно от тях обаче направи най-голямо впечатление на феновете - Uninvited, което е черно на цвят. Ако досега не сте използвали такива тъмни цветове за устните, но искате да изпробвате новата тенденция, вижте какви са съветите на Риана.

 

Изпълнителката на "Umbrella" публикува видео, на което показва как да нанесете черното червило, за да се сдобиете с готическа, но и също небережна визия."Обичам черните устни, но стои добре, само ако червилото е дълготрайно", коментира певицата.

 

Най-модерните аксесоари за коса за есента

 

Кайли Дженър пуска козметика за Хелоуин

 

Почистете кожата на лицето с газирана вода

 

Препечено кокосово - нов тренд при косите


Тя започва да нанася червилото от центъра на долната устна и го разнася на страни. Когато стига до горната устна, отново започва от средата и после очертава крайчетата. Потапя четчицата само веднъж преди нанасянето върху долната устна, и веднъж - преди нанасянето върху горната. Оставя червилото на горната устна да изсъхне малко и чак тогава го очертава още веднъж.

 

А след това Риана решава да сложи и сенки за очи от колекцията Moroccan Spice Eyeshadow Palette. Започва нанасянето им от външния ъгъл на окото.

 

Но звездата обяснява, че ако искате да постигнете ефекта на котешките очи с очна линия, е по-добре да започнете да очертавате тънка линия от вътрешния ъгъл на окото, която постепенно става все по-дебела.

 

Клипът може да видите тук

 

Четете още:

 

Нов парфюм от Риана

 

Тийнейджъри ограбили Риана и Кристина Милиан

 

Риана съветва дамите за брака

 

Риана с нова козметика за очи

 

Летни тенденции: Лилавото червило на Риана


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...