.

Звездно излъчване със сини сенки за очи

Сините сенки подхождат на всяка кожа

Ивета Иванова
Звездно излъчване със сини сенки за очи
Снимка: Pexels

Лилавото е най-популярният нюанс за сенки за очи при потребителите на Printerest. Но холивудските знаменистости започнаха упорито да залагат на сините сенки.

 

Тийнейджърката от "Stranger Things" - Мили Боби Браун през лятото се появи на червения килим със сенки в галактическо синьо, звездата от "Малки сладки лъжкини", Ашли Бенсън - с брокатени сини сенки. Този цвят е хит и в козметичните колекции на Риана.

 

Червено кадифе: Стилна прическа за есента и зимата
 

Всички нюанси на синьото - от тъмно, до морско и небесно, в момента са много актуални, потвърждава Диан Форниър, гримьор на LORAC, пред Teen Vogue и описва този цвят като "забавен" и "ласкателен към кожата".

 

Приказно излъчване с розови сенки за очи


"Сините сенки подхождат на всички различни цветове кожа, така че не трябва да се притеснявате, както бихте се притеснявали с избора на червило", казва тя. Споделя, че жените биха изглеждали много изкусително, ако използват и очна линия в тъмносиньо.

 

Сините сенки за очи може да се комбинират с блестящ гланц, както и с черна или синя спирала за очи и са подходящи и за ежедневието, и за официални събития.


Черното червило на Риана: Готика и небрежност в едно


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...