.

Бела Торн преборила акнето, като спряла да си мие лицето

Ето какво разкри звездата

Ивета Иванова
Бела Торн преборила акнето, като спряла да си мие лицето
Снимка: Reuters

Бела Торн е една от знаменитостите, която може да излиза без грим, но и не се притеснява да експериментира с ексцентричен грим и дрехи, както и да опитва нови неща. Преди известно време тя показа, че си мие косата с бира. А сега разкрива нещо ново - тя е спряла да си мие лицето с вода, за да може да пребори акнето.

 

Актрисата призна, че като малка е имала доста проблемна кожа. "Не знам колко години имах кистозно акне, то започна като дерматит. И опитах какво ли не - сваляне на част от кожата на лицето, изгаряне, вампирски лифтинг, микронидлинг, лечение с лазери - правих всичко. И буквално нищо не помогна - нито едно от тези неща", споделя тя в клип, направен съвместно с "Vogue".

 

И обяснява, че е спряла да си мие лицето сутрин, когато е станала от сън, защото се оказва, че не било полезно да си миеш лицето с вода прекалено често. Когато тя е имала много проблеми с акнето, това е едно от нещата, които са ѝ помогнали.

 

Все пак Бела подчертава, че не призовава всички да спрат да си мият лицето с вода, но просто казва как самата тя се е избавила от акнето.

 

Снимка: Pexels

 

Мийте четките за грим веднъж седмично


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...