.

Какви сте в очите на хората според зодията II част

Каква е разликата между хорското мнение и истинската ви същност

Какви сте в очите на хората според зодията II част
Снимка: Instagram

Не съдете за книгата по корицата – гласи народната поговорка. Как изглеждате отстрани, не винаги съвпада с истинската ви същност. Как се обличате или изглеждате не винаги говори точно за това, което се крие отдолу. След като видяхме първата част, ето и втората, в която описваме подробно как ви възприемат околните според зодиакалния ви знак, както и какво се крие под маската, която често носим:

 

Везни

 

Везните сякаш се забавляват постоянно. Изглеждат винаги усмихнати и ентусиазирани. Харесват ярките цветове и нестандартни дрехи и обичат да привличат вниманието. Но всъщност са много чувствителни и емоционални, което не всеки може да забележи.

 

 

 

 

Скорпион

 

Те изглеждат огнени и страстни на пръв поглед, жадни за новото и нетърпеливи да получат всичко, което желаят. Обичат да рискуват и да се обличат всеки ден според настроението. Но вътрешно понякога са студени - интензивните чувства, които постоянно ги водят някъде изглежда се оказват много изтощителни. Не искат да знаят за проблемите на света и да бъдат обезпокоявани.

 

Стрелец

 

Стрелците изглеждат оптимисти и много свободни. Сякаш винаги правят само каквото си искат и никога не се ангажират с досадни дела. Изглежда че нямат отговорности и преминават през проблемите леко и с невероятен късмет. Обичат да се обличат в най-различни стилове, в зависимост от плановете, които имат. Но те всъщност са много отговорни и са поели купища ангажименти, като повечето от тях не са нито забавни, нито приятни.

 

Козирог

 

Козирозите изглеждат отговорни и надеждни. Струва ви се, че са скалата, на която винаги можете да се опрете ако имате проблем. Освен това изглеждат много морални и сякаш винаги постъпват правилно. Но истината е, че те са веселяци, а хората не го виждат. Имат страхотно чувство за хумор, което не показват на всеки.

 

 

 

 

Водолей

 

Те са много интелигентни, обичат разговорите на всякакви теми и имат знания дори по най-нестандартните въпроси. Държат на качествените дрехи и класния външен вид, макар да са отворени за нестандартни и дръзки облекла. Може да изглеждат сякаш се имат за повече от другите, но истината не е такава. Водолеите са много грижовни и обичат да се раздават докрай, винаги ще се притекат на помощ и биха станали доброволци във всяка благотворителна кауза.

 

Риби

 

Рибите са много креативни и артистични, обичат изкуството, защото имат богато въображение. Много са жертвоготовни за другите, обличат се като хипита и харесват непринудената обстановка. Това, което хората пропускат е, че Рибите са големи работохолици когато открият признанието си или се борят за някаква кауза. Може да изглеждат със свободен дух, но са много съсредоточени в целта си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...