.

Зодиите, които ще ви накажат с мълчание

Понякога студеното отношение идва от най-топлото сърце

Зодиите, които ще ви накажат с мълчание
Снимка: Instagram

Всеки си има начин, с който показва на околните, че нещо са сбъркали. Някои крещят, други просто излизат, трети мрънкат или чакат подходящ момент да си го върнат.

 

Има и такива, които обичат да мълчат – дори да ги питат или да ги обвиняват те пак ще мълчат.
Ето кои зодиакални знаци обичат да показват обидата си по този начин:

 

Лъв

 

Това е знак, който обича да наказва с мълчание. Да – наказва е точната дума. Веднъж провокирали гнева на Лъва, трябва да се подготвите за отмъщение.

 

 

Колкото и голямо да е сърцето на този знак, в момент на ярост и обида идва на помощ пословичният му инат, гордост и студенина.

 

Лъвовете могат да бъдат много студени ако решат и ще ви накажат с мълчание. Целта е виновникът (който не винаги е виновен) да се извинява, унижава и раздира от вина, докато царя гледа пренебрежително.

 

 

Дева

 

Девите опитват да владеят своите емоции, но ако все пак излязат извън контрол те ще се разкрещят и ще се скарат с вас.

 

Докато нещата седят по този начин може да се радвате, защото това означава, че ги е грижа за вас и искат да стигнете до някакво решение - искат да ви дадат шанс да ги разберете.

 

Но ако нещата стигнат до мълчание – внимавайте. Това е знак, че Девата обмисля някакво решение или още по-лошо – вече го е взела.

 

Стрелец

 

Стрелците са много особено в това отношение. Когато почувстват обида и тъга, сякаш всички думи се изпаряват и те остават мълчаливи, продължавайки да вършат обикновените си задачи.

 

 

Огнения, подвижен знак не е злопаметен и ако усети, че другия е осъзнал вината си или поне спре да ги дразни, той бързо ще забрави случката.

 

Но това едва ли ще го накара да проговори така бързо.. Създалият се конфликт кара Стрелеца да си мисли, че не е ценен достатъчно и той ще продължи да се прави на сърдит, за да си изпроси малко внимание, радвайки се, че другият не може без неговата компания.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 6 години
0
2
!
Отговори
kogato sum do bezsilie umorena razbira se 4e mul4a , niama kak da stoia sednala ,kamo li da vodia smislen dialog
Страница 1 от 1