.

Годишен и любовен хороскоп за 2018 - Лъв

Какво вещаят звездите за огнения знак

Годишен и любовен хороскоп за 2018 - Лъв
Снимка: Instagram

През 2018 Лъвовете ще открият своята материална страна. Ще положат усилия да спестят пари и ще успеят, защото имат нужда да чувстват повече сигурност.

 

 

Очакват се радикални промени в личния и професионален живот. 2018 ще бъде много важна година за неподвижния, огнен знак.

 

В кариерата се очакват периоди на трудности, особено през есента, но с търпение и постоянство Лъвовете ще доведат нещата до положителен и много плодороден финал.

 

 

Любовния живот ще бъде изключително вълнуващ. Онези, които нямат партньор ще срещнат представител на въздушен знак (близнаци, везни или водолей), който ще вдъхнови Лъва и ще го зареди с много ентусиазъм и положителна енергия.

 

Обвързаните Лъвове ще преминат през драматични събития в отношенията с партньора, но не бива да губят вяра, защото това ще скрепи съюза.

 

 

Финансовото състояние на Лъвовете ще бъде нестабилно, защото се очакват някои съществени непредвидени разходи в средата на годината, но за щастие приходите няма да са малко и  огнените Лъвове няма да бъдат особено притеснени.

 

 

Добре е в момент на криза да бъдат внимателни и да не бързат с решенията, а да обмислят добре всеки възможен вариант.

 

Здравословното състояние през 2018 ще бъде добро, но ако имат някакви болежки най-добре Лъвовете да се обърнат към природна медицина, тъй като те няма да бъдат сериозни.

 

 

Неподвижния огнен знак има нужда от чести почивки и не бива да пренебрегва тази своя нужда през новата година. Може да се поглезят с релаксиращи спа процедури или по-чести разходки сред природата, за да елиминират напрежението от стреса.

 

Снимки: Instagram

 

В семейния кръг всичко ще бъде спокойно, но близките отново ще разчитат на Лъва за подкрепа и ще очакват от него да бъде опора.

 

 

Отговорностите не притесняват представителите на тази зодия и те с удоволствие помагат на своите близки, а през тази година Лъвовете ще бъдат особено грижовни и жертвоготовни, което ще бъде високо оценено.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...