.

Годишен и любовен хороскоп за 2018 – Водолей

Какво вещаят звездите на въздушния знак

Годишен и любовен хороскоп за 2018 – Водолей
Снимка: Instagram

Новата година ще донесе на Водолеите повече баланс. Добре е да бъдат по-търпеливи, защото ще се наложи да направят някои компромиси.

 

 

Неуморната им работа и жертвоготовност ще бъдат възнаградени през 2018 и те ще постигнат слава и голямо уважение.

 

Тази година представителите на въздушния знак ще се радват на хармонични отношения с близки и колеги, но трябва да бъдат предпазливи в новите запознанства и да не се доверяват лесно.

 

 

Амбициите, които имат ще открият точния път и Водолеите ще се устремят към нови успехи. Възможно е израстване в професионалната сфера, но на друго работно място.

 

 

В любовния живот се очаква добър период. Обвързаните представители ще се сближат с партньора, но е добре да бъдат по-меки и отстъпчиви.

 

Звездите съветват Водолеите да не изливат напрежението си върху партньора и да не влизат в спорове за дребни неща.

 

 

Необвързаните представители ще имат интересни срещи, но трябва да бъдат по-умерени и внимателни, защото е възможно да направят грешно първо впечатление.

 

 

Във финансов аспект Водолеите няма да срещат трудности. Очакват ги големи приходи, които може да ги изненадат.

 

Все пак звездите съветват въздушния знак да бъде по-внимателен в харченето, ако има намерения да прави ремонт или обмисля големи покупки.

 

 

Водолеите ще се радват на много енергия през 2018, но трябва да обърнат внимание на здравословното си състояние.

 

 

Онези, които работят на бюро трябва да се запишат на спорт или да намерят начин да се движат повече, много повече.

 

Заседналият начин на живот може да им донесе неочаквани здравословни проблеми. Храносмилателната система ще сигнализира първа, че организъм се нуждае от промяна.

 

 

 

В семейството се очакват много положителни емоции. Може да се появят нови членове в семейния кръг, които ще съживят отношенията между всички роднини.

 

Водолеите могат да бъдат много внимателни и дипломатични, ако решат. Звездите ги съветват да действат по този начин в семейния кръг, за да не нарушават баланса, който ще се запази в дома им.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...