регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

4 зодии, които не вярват в астрологията

Ето кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които не вярват в астрологията
Снимка: Pexels

Не може да не познавате хора, които са ви казвали, че астрологията е измислица и не може в нея да има някаква истина. Те твърдят, че това не е наука и няма как зодиите да описват какъв е един човек. Ето и кои са знаците, които се отнасят скептично към хороскопите, статиите за зодии и астрологичните влияния.

 


Телец

 

Те са много земни хора и здраво стъпили на земята. Подхождат реалистично и практично към повечето ситуации. Не обвиняват планетните влияния, когато нещо лошо им се случва, а търсят логиката. Големи инати са. Затова, ако са казали, че не вярват в астрологията преди 5-6 години, ще продължат да тръдят това, дори вече от време на време да си четат хороскопа. Правят го от любопитство, но държат на мнението си и няма да го променят.

 

6 зодии, които се грижат за приятелите си

 

Везни

 

Везните са леко скептични към хороскопи и прогнози, не защото не вярват в астрологията, а защото тя ги обърква. Тези зодии могат да видят рационалните причини за други неща, толерантни са, но и безпристрастни. Не могат да кажат дали астрологията е истинска или измислена, но когато се опитат да разберат повече детайли за нея, не виждат логични твърдения и причини. Колебливи са, ту вярват в хороскопите, ту си мислят, че това е нещо смешно.

 


Скорпион

 

На Скорпионите им е трудно да проумеят как може нещата и ситуациите около тях да се променят толкова бързо, заради движенията на планетите. Тези знаци са си скептици по природа. В астрологията постоянно има предположения и догадки, което им се струва странно. Предпочитат фактите, черното и бялото, за тях няма средно положение. Ако не виждат смисъл в нещо, престават да се интересуват от него, затова не вярват в астрологията.

 

Най-опасното нещо, което прави всеки зодиакален знак

 

Козирог

 

Козирозите никога не са се интересували от астрология и хороскопи и никога не са смятали, че някой трябва да вярва в нещо такова. Те също са инати и винаги избират логиката пред емоциите. Ако нещо не звучи логично, няма начин те да повярват в него. И като цяло предпочитат рутината, познатото, не обръщат внимание на странични неща, които ги разсейват. Знаят кое е най-важното в живота им и се фокусират върху него, а не върху проучването на нови и странни неща, като астрологията.

 

Топ 6 на най-мистериозните зодии


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 5 месеца
0
1
!
Отговори
i az
Страница 1 от 1