.

Обядът разкрива що за човек сте

Вижте какво показва вашият избор

Ивета Иванова
Обядът разкрива що за човек сте
Снимка: Pexels

Това, което избирате да хапнете за обяд, независимо дали сте на заведение, вкъщи, в обедна почивка, разкрива какви личности сте. Ето и какво говори за вас избора ви за ястие, според Elite Daily.

 


Супи

 

Купа топла супа е любим вариант на много хора, особено през есента и зимата. Това е храна, която ви отпуска и ви прави по-спокойни и нежни. Течност е, така, че ви хидратира и влияе добре на здравословното състояние, което значи, че се грижите за себе си. Но може да означава и че сте леко студени и сурови, настроени негативно към света около вас, затова ви трябва неко, което да ви стопли, да ви успокои и да ви размекне поне малко.

 

Подходящият обяд за зодиакалните знаци


Сандвичи, бързи закуски

 

Ако предпочитате сандвичи, джобове, пици, дюнери и др. бързи закуски, значи предпочитате да не губите много време и вечно сте в движение. Тези неща могат да се ядат и на бюрото и докато правите нещо друго, така че сигурно сте организирани и работливи. Но това може да показва и че сте изнервени и прекалено натоварени, затова ви трябва почивка.

 

Коя е вашата храна според зодията?


Салати

 

Салатите доказват, че се привърженици на здравословния начин на живот. Вероятно спортувате или поне обичате да се разхождате. Следите какво хапвате и често си изготвяте хранителни режими, особено ако често хапвате салати и през зимата. Такива хора са и креативни, мислят дълго, разсъждават над проблеми и ситуации и избират внимателно.

 

След пиянска нощ: 4 неща, които ще ви дадат енергия


Сладко

 

Може да звучи странно, но някои хора предпочитат за обяд да хапнат само някакъв десерт - понички, торти, пасти, шоколад и т.н. Тези личности са мили, отзивчиви, сладки, добронамерени и рядко съдят другите. Правят това, което си наумят и винаги имат собствено мнение за нещата.

 

Без глутен - значи и без гадже?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...