.

5 зодии, които мислят преди да говорят

Вижте кои са те

Ивета Иванова
5 зодии, които мислят преди да говорят
Снимка: Pexels

Има няколко зодии, които знаят, че думите нараняват и има последствия от това, което казваш, затова не говорят празни приказки и използват мъдро своите думи.  Ето и кои са те.

 


Дева

 

Винаги обмислят какво да кажат. Внимават как си служат с думите и не искат да изглеждат така, сякаш не знаят за какво говорят. Мислят какъв ефект ще има това, което казват върху другите. Колебаят се дълго какво точно да кажат и понякога дори пропускат възможност да се обосноват.

 

Каква е мисията в живота на всяка зодия?

 

Рак

 

Може да изглеждат срамежливи, защото са добри слушатели. Наистина ги интересува това, което другият им споделя, слушат внимателно и не искат да го прекъсват. Възпитани са, изчакват другият да приключи и тогава казват своето мнение. Не се надвикват и не налагат своето, мислят върху казаното и се държат зряло.

 


Риби

 

Най-чувствителните знаци са и опитват да се защитят, да се предпазят, да не показват чувствата си. Странно им е, когато са в една стая с много непознати. Не искат всички да знаят и разбират лични неща за тях, защото така може да се окажат наранени. Обичат да изразят себе си чрез творчество и изкуство, много внимават с разговорите.

 

Обядът разкрива що за човек сте

 

Козирог

 

Справят се прекрасно с организиране на събития или в ситуации, в които трябва да покажат лидерски умения. Когато говорят за работа и задължения са перфектни, но намесят ли се чувства и емоции, не се чувстват комфортно. Не им е удобно да говорят за такива неща пред много хора и да изглеждат слаби, затова избягват тези теми и мислят много преди да издадат нещо за себе си.

 

5 зодии, които винаги отлагат

 

Скорпион

 

Страстни, емоционални и смели са, но не искат да показват тези свои чувства и състояния на всеки. Откриват се само пред най-близките, не биха казали свои лични неща пред всеки, затова изглеждат потайни, мистериозни. Адски трудно се доверяват, затова не биха разказвали много и винаги обмислят кое нещо за себе си биха издали. Понякога предпочитат да не говорят за трудни моменти.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...