.

3 зодии, които не пропускат да се поглезят

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които не пропускат да се поглезят
Снимка: Pexels

Грижата за себе си стои на първо място за няколко зодии. Те си дават всичко, което мислят, че заслужават, награждават се след тежък ден, обичат другите да ги глезят, да им правят изненади и подаръци. Ето кои са те.

 


Телец

 

Когато той реши, че има нужда от почивка, от масаж, от СПА, от каране на ски, от десерт в любимия си ресторант, ще го направи, без колебания. Някои хора само ще си помечтаят за почивка, басейн или ходене на пътешествие, и после ще продължат с работата си и ежедневните си задължения, но Телецът ще действа. Знае, че само веднъж се живее и че заслужава да се поглези. Много цени хората, които му помагат и които се грижат за него.

 

Според зодията: Какво може да накара мъжете да плачат?
 

Лъв

 

Лъвът наистина мисли себе си за кралска особа и обожава да бъде глезен. Иска близките му постоянно да му правят изненади, да му организират почивки, да го водят на интересни места и ресторанти. И да го снимат, докато прави всички тези неща, за да има приятни спомени. Лъвовете искат и другите да им правят много комплименти и да посочват силните им страни. Тези знаци винаги глезят себе си с шопниг терапия и козметични процедури, купуват си много дрехи, аксесоари и козметика.

 

6 зодии, които правят добро първо впечатление
 

Дева

 

На Девите им се иска другите да ги глезят, но знаят, че не могат да разчитат много на околните. Уморени са от празни думи и неспазени обещания и просто в един момент могат да си тръгнат от среща с любим или приятели, защото имат нужда да презаредят и сами да си дадат това, което най-много обичат. Стриктни са и вършат много работа, затова често имат нужда от почивки и релаксиращи уикенди.

 

Как зодиите показват, че са лоялни?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...