.

Как зодиите реагират на обиди?

Вижте как

Ивета Иванова
Как зодиите реагират на обиди?
Снимка: Pexels

Няма човек, който да не е бил обиждан в живота си поне веднъж. Ето и как всеки от зодиакалните знаци реагира, когато някой каже нещо лошо за него, наскърби го и започне да го напада.

 


Овен

 

Когато някой ги обиди, те отвръщат на удара. Стават много агресивни и ще нападнат човека срещу тях. Не стоят мирно, реагират бурно и ще кажат нещо още по-обидно.

 


Телец

 

Зависи каква е обидата. Ако е нещо не толкова важно и което не вълнува много Телците, те едва ли ще отвърнат. Ако става въпрос за нещо ценно и важно за тях - ще избухнат.

 


Близнаци

 

Обикновено решават, че не си струва времето, енергията и усилията да отвръщат на някого и да започват да спорят. Не се обиждат и продължават напред.

 


Рак

 

Те приемат всичко много лично и се обиждат от много дребни неща. Ще анализират, ще мислят защо нещо им е казано, ще са наранени, ще плачат. После ще са гневни и ще опитат да отмъстят.

 

3 зодии, които не пропускат да се поглезят
 

Лъв

 

Лъвовете ще се изсмеят на обидите и нападките и ще направят така, че човекът, който ги е обидил, да изглежда нелепо. Обидите не могат да сломят Лъва, той е прекалено уверен в себе си и това не му влияе.

 


Дева

 

В началото не приемат обидите и не вярват на такива жестоки думи, знаят, че говори гневът. Но после обмислят казаното и започват да критикуват човека, който си е позволил за злослови.

 


Везни

 

Те първо са тихи, не знаят как да реагират, а после много се ядосват, че са оставили нещата така. Започват да мислят какво е можело да кажат и как е трябвало да отвърнат. Яд ги е, че не са се защитили.

 


Скорпион

 

Ако обидите Скорпионите, внимавайте. Те са много по-чувствителни, отколкото показват, и страшно ще ги нараните. Ще помнят думите ви вечно, ще са много наранени и ядосани. Ще искат да ви докажат, че повече не трябва да си позволявате това.

 

Според зодията: Какво може да накара мъжете да плачат?
 

Стрелец

 

Ще опитат да приемат обидатата по различен начин. Ще започнат да я анализират, да си правят интерпретации, да обмислят кога са постъпвали така. Но няма да са наранени, те просто си разсъждават и знаят, че другият човек явно бърка - грешно е приел поведението им.

 


Козирог

 

Ще извъртят очи и просто ще игнорират човека и казаното от него. Отдавна са приели факта, че не всеки ги разбира и оценява. Дори съжаляват хората, които си служат с обидата, мислят, че те са нещастни, щом проявяват такава жестокост.

 

Водолей

 

Водолеите ще гледат с насмешка този, който се опита да ги обиди. За тях този човек е долен и никога няма да стигне тяхното ниво. Въобще не им пука за мнението на другите и ще подминат обидите. Най-вероятно повече няма да общуват с този човек.

 

4 зодии, които винаги спорят

 

Риби

 

 Рибите ще бъдат изключително наранени от лошите думи и обидата. Но въобще не искат човекът, който ги е обидил, да разбира за това. Ще крият тъгата си до последно, но това ще ги измъчва още повече. Не искат да изглеждат слаби.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 5 години
32
1
!
Отговори
gledam u4udeno i se distanciram ot 4oveka zavinagi. pove4e ne go dopuskam v mislite i 4uvstvata si.
Страница 1 от 1